Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

2 fő pénzügyi referens/ügyintéző


  • A hirdetés 565 napja lejárt

Debreceni Tankerületi Központ

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Debreceni Tankerületi Központ

2 fő pénzügyi referens/ügyintéző

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. melléklet 66. pont Költségvetési feladatkör, pénzügyi gazdálkodási és számviteli feladatok munkaterületen

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Pénzügyi és számviteli feladatok teljes körű- jogszabályi előírások szerinti-ellátása. Közreműködés a Tankerület költségvetésének és beszámolóinak elkészítésében. Gazdasági események Forrás SQL programban történő rögzítése, analitikus nyilvántartások vezetése, főkönyvi vegyes tételek könyvelése, főkönyv-analitika egyeztetések, részvétel a havi zárási feladatokban. Kötelezettségvállalások nyilvántartása, könyvelése. A költségvetés végrehajtásának az intézmények likviditási helyzetének folyamatos figyelemmel kísérése, elemző értékelése, a kiadások és bevételek teljesítésével összefüggő ERA kódok ellenőrzése és havi rendezése, egyeztetése a Kincstárral. Időközi pénzügyi információs jelentések, bevallások elkészítése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Felsőfokú képesítés, A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III.7.) Korm. rend. 3. melléklet 66. pont pénzügyi gazdálkodási és számviteli feladatok munkaterület alcímben meghatározott végzettségnek való megfelelés: "Az I. besorolási osztályban: szakirányú felsőfokú iskolai végzettség; felsőfokú iskolai végzettség és mérlegképes könyvelői szakképesítés. A II. besorolási osztályban: középiskolai végzettség és pénzügyi vagy költségvetési, vagy számviteli vagy általános gazdasági és statisztikai ügyintéző, vagy gazdasági elemző és szakstatisztikai ügyintéző szakképesítés", ,

        Pénzügyi-számviteli területen szerzett - Legalább 3-5 év szakmai tapasztalat,

        Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Államháztartási mérlegképes könyvelői gyakorlat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        Államháztartásban szerzett - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        Gyakorlott szintű Forrás SQL rendszer használata

        Közigazgatási alapvizsga vagy szakvizsga megléte

Elvárt kompetenciák:

        Valamely integrált rendszer ismerete,

        Releváns jogszabályok ismerete és alkalmazása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        Fényképes önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Korm.rend.1. mellékletében foglalt adattartalommal

        Az álláshely betöltéséhez szükséges végzettség, szakképzettség meglétét igazoló okmányok másolata

        3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy annak igénylését igazoló tértivevény. Az erkölcsi bizonyítványnak tartalmaznia kell, hogy a pályázó büntetlen előéletű, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011.évi CXCIX. törvény 39.§ (1) bekezdés c) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll, valamint nem áll foglalkozástól, vagy tevékenységtől eltiltás hatálya alatt

        A pályázó aláírt nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 27.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Asztalos Zsuzsa humánpolitikai referens nyújt, a 52/550-217 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Debreceni Tankerületi Központ címére történő megküldésével (4026 Debrecen, Kálvin tér 11. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/082/2391/2017 , valamint a munkakör megnevezését: 2 fő pénzügyi referens/ügyintéző.         Postai úton, a pályázatnak a Debreceni Tankerületi Központ címére történő megküldésével (4026 Debrecen, Kálvin tér 11. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/082/2391/2017, valamint a munkakör megnevezését: 2 fő pénzügyi referens/ügyintéző.

        Elektronikus úton Ötvös Éva gazdasági vezető részére a eva.otvos@kk.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázat akkor érvényes, ha a tartalmi és formai feltételeknek megfelel. A dokumentumok hiánypótlására nincs lehetőség. A pályázati kiírásnak nem megfelelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti és azt nem vonja elbírálás alá. A beérkező érvényes pályázatok közül a kiírásnak leginkább megfelelő pályázók közül a kiválasztottak személyes meghallgatása után a Debreceni Tankerületi Központ Igazgatója dönt az alkalmazásról. Az alkalmazás 6 hónap próbaidő kikötésével történik.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. június 2.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázatban kérjük feltüntetni a KLIK/082/2391/2017 iktatószámot. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával kapcsolatban felmerült költség megtérítését.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. május 12.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Hajdú-Bihar
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.05.13.
Iratkozzon fel állásértesítőre