Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

adóellenőr I.


  • A hirdetés 1163 napja lejárt

Nemzeti Adó-és Vámhivatal Tolna Megyei Adóigazgatósága

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Nemzeti Adó-és Vámhivatal Tolna Megyei Adóigazgatósága
--> Általános Forgalmi Adó Ellenőrzési Osztály

adóellenőr I.

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozott idejű tartósan távollévő kormánytisztviselő távollété –ig tartó kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Tolna megye, Szekszárd, .

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál foglalkoztatott kormánytisztviselők és pénzügyőrök képesítési előírásairól szóló 396/2012. (XII.20.) Korm. rendelet alapján: adóhatósági ellenőrzési feladatkör.

Ellátandó feladatok:

Az adózók hatósági ellenőrzésével - az eljárásjogi szabályok maradéktalan betartása mellett - jogsértések feltárása és adójogi kihatásainak megállapítása. Az ellenőrzések során az adózó gazdálkodását, tevékenységét, bevallásait elemezve, adókötelezettség ellenőrzése, a tényállás tisztázása. Megállapítások jegyzőkönyvbe foglalása és érdemben reagálás az adózói észrevételekre, szükség szerint a fellebbezésekre.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Adóhatósági ellenőrzéssel kapcsolatos jogszabályban előirt feladatok.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvény, valamint a NAV elnöke által kiadott, hatályban levő intézkedések rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Főiskola, Felsőoktatásban szerzett jogi, gazdaságtudományi, igazgatásszervező, informatikai, agrármérnöki szakképzettség; felsőoktatásban szerzett szakképzettség, valamint könyvelés és adózás területén szerzett legalább emeltszintű szakképesítés ,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         részletes fényképes szakmai önéletrajz, kizárólag a NAV honlapján található önéletrajz minta alapján: nav.gov.hu/nav/allaspalyazatok, szakmai célokat, ambíciókat tartalmazó motivációs levél, iskolai végzettséget, szakképzettséget, valamint nyelvvizsgát igazoló okiratok másolata

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. február 9.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Tolna Megyei Adóigazgatósága címére történő megküldésével (7100 Szekszárd, Bezerédj utca 33. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 2078510869 , valamint a munkakör megnevezését: adóellenőr I.. §         Postai úton, a pályázatnak a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Tolna Megyei Adóigazgatósága címére történő megküldésével (7100 Szekszárd, Bezerédj utca 33. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 2078510869, valamint a munkakör megnevezését: adóellenőr I..

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Formai és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázatok közül előzetes szűrés alapján kerülnek behívásra és elbeszélgetésre a jelöltek. A benyújtási határidőt követő 30 napon belül a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt a pályázatokról, melynek eredményéről a pályázók tájékoztatást kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. március 16.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         www.nav.gov.hu - 2015. január 30.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. január 30.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Tolna
Tolna
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.01.31.