Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

adóellenőr II.


  • A hirdetés 1207 napja lejárt

Nemzeti Adó-és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatósága

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Nemzeti Adó-és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatósága
--> Operatív Ellenőrzési Osztály

adóellenőr II.

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5000 Szolnok, József Attila út 22-24.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál foglalkoztatott kormánytisztviselők és pénzügyőrők képesítési előírásairól szóló 396/2012. (XII.20.) Korm.rendelet 1. számú melléklete alapján: ellenőrzési munkakörcsoport/ adóellenőr II. munkakör/ adóhatósági ellenőrzési feladatkör.

Ellátandó feladatok:

Helyszíni ellenőrzéseket folytat le a nyugta- és számlaadási kötelezettség teljesítésének, a pénztárgépek helyszíni használatának vizsgálatára. Ellenőrzéseket folytat le a könyvvezetési kötelezettség teljesítésére, a bizonylatok kiállítására, megőrzésére, a bejelentések valódiságára, a bejelentett adatok egyezőségére. Helyszíni ellenőrzéseket folytat le a foglalkoztatási, illetve biztosítási jogviszonyok megállapítása érdekében. Ellenőrzéseket folytat le az EKÁER rendszerrel kapcsolatos kötelezettségek teljesítésére vonatkozóan.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Adóügyi előkészítéssel, adatszerzéssel és ellenőrzéssel kapcsolatos tevékenységi kör.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Középiskola/gimnázium, középfokú közgazdasági végzettség, vagy középfokú végzettség valamint könyvelés és adózás szakterületen szerzett legalább felső középfokú részszakképesítés/szakképesítés,

§         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

§         B kategóriás jogosítvány,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

§         A NAV Biztonsági Főosztálya által végzett biztonsági célú ellenőrzés, továbbá a 73/2013. (XII.30.) NGM rendelet alapján pszichikai alkalmassági vizsgálat (a pályázat elnyerése után, de még a felvétel előtt a munkáltató kérelmére történik).

§         A Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvényben foglalt összeférhetetlenségi szabályoknak való megfelelés.

§         Hozzájárulás megbízhatósági vizsgálat elvégzéséhez a Közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvényben foglaltak szerint.

§         Előzetes munkaköri alkalmassági vizsgálat a 33/1998. (VI.24.) NM rendelet szerint (a pályázat elnyerése után, de még a felvétel előtt a munkáltató intézkedésére történik).

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         adóhatóságnál eltöltött gyakorlat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         Részletes szakmai önéletrajz (kizárólag a 45/2012. (III.20.) Korm. rendeletben előírt önéletrajz minta alapján), iskolai végzettséget, szakképzettséget, (nyelvvizsgát) igazoló okiratok másolatai.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2015. április 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. február 28.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Haskáné Kálmán Viktória nyújt, a 56/503-374 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatósága címére történő megküldésével (5000 Szolnok, József Attila út 22-24. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1/2015. , valamint a munkakör megnevezését: adóellenőr II.. §         Postai úton, a pályázatnak a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatósága címére történő megküldésével (5000 Szolnok, József Attila út 22-24. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1/2015., valamint a munkakör megnevezését: adóellenőr II..

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A formai és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázatokból előzetes szűrés alapján kerülnek behívásra személyes elbeszélgetés céljából a jelöltek. Ezt követően a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt a pályázati eljárás eredményéről, melyről a pályázók értesítést kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. március 23.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.nav.gov.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. február 18.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Jász-Nagykun-Szolnok
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.02.19.