Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

belső ellenőr


  • A hirdetés 857 napja lejárt

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Nyíregyházai Tankerülete

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Nyíregyházai Tankerülete

belső ellenőr

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 1.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

III. számú melléklet 65. számú belső ellenőrzési feladatkör

Ellátandó feladatok:

A belső ellenőrzési feladatkör kiterjed a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ valamennyi tevékenységére, különös tekintettel a költségvetési bevételek és kiadások tervezésének, felhasználásának és elszámolásának, valamint az eszközökkel és forrásokkal való gazdálkodásnak a vizsgálatára.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

• A vonatkozó jogszabályok, nemzetközi belső ellenőrzési standardok, a módszertani útmutatók és a Belső Ellenőrzési Kézikönyv szerinti belső ellenőrzések elvégzése, ellenőrzési jelentések készítése; • Részvétel a kockázatelemzésen alapuló ellenőrzési terv és az éves ellenőrzési jelentés összeállításában; • Közreműködés a külső ellenőrzések koordinációjában; • Tanácsadó tevékenység ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Főiskola, Jogász, közgazdász, okleveles közgazdász, gazdaságinformatikus, informatikus közgazdász, igazgatásszervező, közigazgatás-szervező, okleveles közigazgatási szakértő, okleveles közigazgatási menedzser vagy olyan főiskolai, vagy egyetemi végzettség, amely a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet szerinti nyilvántartásba vételt lehetővé teszi, vagy más felsőfokú végzettség és a következő szakképesítések valamelyike: okleveles pénzügyi revizor, pénzügyi-számviteli szakellenőr, ellenőrzési szakelőadó, okleveles könyvvizsgáló, költségvetési ellenőr, mérlegképes könyvelő, a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezetének okleveles belső ellenőri (CIA), az Information Systems Audit and Control Association (ISACA) Nemzetközi Szervezetének okleveles informatikai rendszerellenőri (CISA), közigazgatási gazdálkodási és ellenőrzési szakértői, felsőfokú költségvetési, vagy felsőfokú államháztartási szakképesítés,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

§         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

§         Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 70. § (4) bekezdésében meghatározott engedély; amennyiben a pályázó nem rendelkezik regisztrációval, akkor vállalnia kell annak megszerzését, az ÁBPE tanfolyamok elvégzését, a kötelező belső ellenőri vizsga eredményes teljesítését. Hozzájárulás a nemzetbiztonsági ellenőrzés lefolytatásához, vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása, sikeres pályázat esetén a jogviszonyba lépés előtt erkölcsi bizonyítvány benyújtása kötelező.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         ÁBPE I. vizsga, ÁBPE II. képzésen való részvétel,

§         Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga,

§         Költségvetési területen szerzett belső ellenőrzési tapasztalat-Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         Fényképes szakami önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Korm.rendelet 1. mellékletében foglalt adattartalommal.

§         Iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló dokumentumok másolatai.

§         3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy annak igénylését igazoló tértivevény.

§         Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez.

§         Hozzájárulási nyilatkozat a nemzetbiztonsági ellenőrzés lefolytatásához, valamint a vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatásához.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. február 10.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt a jogviszonnyal kapcsolatosan Rácz Mónika, a szakami kérdésekben Mikitáné Varga Gyöngyi nyújt, a 06-42-795-249, 06-42-795-241 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Nyíregyházai Tankerülete címére történő megküldésével (4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/153/42-13/2016 , valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr. §         Postai úton, a pályázatnak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Nyíregyházai Tankerülete címére történő megküldésével (4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/153/42-13/2016, valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A formai és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázatot benyújtók közül az előírt feltételekkel rendelkező jelöltek kerülnek behívásra személyes meghallgatásra. A meghallgatást követően az elnök dönt az alkalmazásról. A hiányosan – így különösen a megjelölt formátumtól és tartalomtól eltérő önéletrajzzal vagy a végzettséget igazoló iratok másolata nélkül - beküldött pályázatok érvénytelenítésre kerülnek.

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. február 29.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázatot írásban, postai úton, 2 azonos szövegű és mellékletű példányban, zárt borítékban kérjük megküldeni a Nyíregyházi Tankerület címére. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/153/42-13/2015, valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. január 26.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Szabolcs-Szatmár-Bereg
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2016.01.27.
Egyéb hasonló állások Önnek
Közbeszerzési referens (INTS/20/12)

INT-Solution Üzleti Tanácsadó Kft.

Pályázatírás, energetikai fejlesztés, növekedés...
Budapest, Budapest, Pest, Nyíregyháza, Szabo...