Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

belső ellenőr


  • A hirdetés 746 napja lejárt

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Miskolci Tankerülete

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Miskolci Tankerülete

belső ellenőr

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, 3527 Miskolc, Selyemrét 1 .

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3.számú melléklet 65. pontja szerinti ellenőrzési feladatkör ellátása

Ellátandó feladatok:

A vonatkozó jogszabályok, módszertani útmutatók szerinti belső ellenőrzések elvégzése, ellenőrzési jelentések készítése. Részvétel a kockázat elemzésen alapuló ellenőrzési terv és az éves ellenőrzési jelentés összeállításában. Közreműködés a külső ellenőrzések koordinációjában, tanácsadó tevékenység ellátása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Miskolci Tankerülete működésével összefüggésben a költségvetési szervek belső kontrollrendszeréről és belső ellenőrzéséről szóló 370/2011. (XII.31.) Korm. rendeletben meghatározott belső ellenőri feladatok ellátása. A belső ellenőrzési feladatkör kiterjed valamennyi tevékenységre, különös tekintettel a költségvetési bevételek és kiadások tervezésének, felhasználásának és elszámolásának, valamint az eszközökkel és forrásokkal való gazdálkodásnak a vizsgálata.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola, közgazdász, jogász, közigazgatás-szervező, okleveles közigazgatási szakértő, okleveles közigazgatási menedzser vagy olyan főiskolai vagy egyetemi végzettség, amely a könyvviteli szolgáltatók nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V.5) Korm.rendelet szerinti nyilvántartásba vételt lehetővé teszi, vagy más felsőfokú végzettség és a következő szakképesítések valamelyike: okleveles revizor, pénzügyi-számviteli szakellenőr, ellenőrzési szakelőadó, okleveles könyvvizsgáló, költségvetési ellenőr, mérlegképes könyvelő, közigazgatási gazdálkodási és ellenőrzési szakértői, felsőfokú költségvetési vagy felsőfokú államháztartási gazdálkodási, ellenőrzési szakképesítés,

        Költségvetési ellenőrzési, pénzügyi, számviteli területen szerzett tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Költségvetési ellenőrzési, pénzügyi, számviteli területen szerzett tapasztalat - Legalább 3-5 év szakmai tapasztalat,

Elvárt kompetenciák:

        önálló munkavégzési képesség,

        kiváló probléma megoldó képesség,

        rendszerszemléletű és folyamatszerű gondolkodás,

        jó kommunikációs és együttműködési képesség,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        A pályázó aláírt nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak kezeléséhez a pályázati eljárással összefüggésben hozzájárul.

        Fényképes önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Korm.rendelet 1.sz. mellékletében foglalt adattartalommal

        3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány másolata vagy annak igénylését igazoló tértivevény. Az erkölcsi bizonyítványnak tartalmaznia kell, hogy a pályázó büntetlen előéletű, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 39.§ (1) bek c.) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll, valamint nem áll foglalkozástól vagy tevékenységtől eltiltás hatálya alatt.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. január 15. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. január 2.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Miskolci Tankerülete címére történő megküldésével (3527 Miskolc, Selyemrét utca 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/048/10694/2016 , valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.         Postai úton, a pályázatnak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Miskolci Tankerülete címére történő megküldésével (3525 Miskolc, Városház tér 13. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/048/10694/2016, valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.

vagy

        Elektronikus úton dr. László István részére a miskolcitk@klik.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A beérkezett pályázatok formai és tartalmi áttekintését követően döntés a pályázók meghallgatásáról. A személyes interjúk után születik döntés az alkalmazásról. Eredménytelen pályázati eljárás esetén újabb pályázat kiírására kerülhet sor.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. január 11.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. december 8.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Borsod-Abaúj-Zemplén
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2016.12.25.
Iratkozzon fel állásértesítőre