Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

belső ellenőr


  • A hirdetés 635 napja lejárt

Szolnoki Tankerületi Központ

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Szolnoki Tankerületi Központ

belső ellenőr

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

65. számú belső ellenőrzési feladatkör

Ellátandó feladatok:

A belső ellenőrzési feladatkör kiterjed a Szolnoki Tankerületi Központ valamennyi tevékenységére, különös tekintettel a költségvetési bevételek és kiadások tervezésének, felhasználásának és elszámolásának, valamint az eszközökkel és forrásokkal való gazdálkodásnak a vizsgálatára.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A vonatkozó jogszabályok, nemzetközi belső ellenőrzési standardok, a módszertani útmutatók és a Belső Ellenőrzési Kézikönyv szerinti belső ellenőrzések elvégzése, ellenőrzési jelentések készítése; részvétel a kockázatelemzésen alapuló ellenőrzési terv és az éves ellenőrzési jelentés összeállításában; közreműködés a külső ellenőrzések koordinációjában; tanácsadó tevékenység ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola,

        Közigazgatási szakvizsga,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

        Jogász, közgazdász, gazdaságinformatikus, informatikus közgazdász, igazgatásszervező, közigazgatás-szervező, okleveles közigazgatási szakértő, okleveles közigazgatási menedzser vagy olyan főiskola, vagy egyetemi vágzettség, amely a könyviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételt lehetővé teszi, vagy más felsőfokú végzettség és a következő szakképesítések valamelyike;

        okleveles revizor, pénzügyi-számviteli szakellenőr, ellenőrzési szakelőadó, okleveles könyvvizsgáló, költségvetési ellenőr, mérlegképes könyvelő, a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezetének okleveles belső ellenőri (CIA), az Information Systens Audit and Control Association (ISACA) Nemzetközi Szervezetének okleveles informati rendszerellenőri (CISA), közigazgatási gazdálkodás és ellenőrzés szakértők, felsőfokú költsétvetési vagy felsőfokú államháztartási;

        Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 70. § (4) bekezdésében meghatározott engedély; amennyiben a pályázó nem rendelkezik regisztrációval, akkor vállalnia kell annak megszerzését, az ÁBPE tanfolyamok elvézését, a kötelező belső ellenőri vizsga eredményes teljesítését

        Hozzájárulás a nemzetbiztonsági ellenőrzés lefolytatásájeu, vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása, sikeres pályázat esetén a jogviszonyba lépés előtt erkölcsi bizonyítvány benyújtása kötelező.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga,

        Költségvetési területen szerzett belső ellenőrzési tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        ÁBPE I. vizsga, ÁBPE II. képzésen való részvétel

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        Fényképes szakmai önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Korm. rendelet 1. melléklete alapján

        iskolai végzettséget, szakképzettséget, egyéb szakképesítést, illetve idegen nyelvtudást igazoló okiratok másolata;

        három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy annak másolata, vagy az erkölcsi bizonyítvány igénylését igazoló feladóvevény.

        nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a személyes aatainak a pályázati eljárással összefüggésban szükséges kezeléséhez.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. január 20.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Fodorné Bata Zsuzsanna nyújt, a 56/795-220 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Szolnoki Tankerületi Központ címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/103/41-99/2016 , valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.         Postai úton, a pályázatnak a Szolnoki Tankerületi Központ címére történő megküldésével (5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/103/41-99/2016, valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.

        Elektronikus úton Paróczainé Hargitai Andrea részére a szolnokitk@klik.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A formai és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázatot benyújtók közül az előírt feltételekkel rendelkező jelöltek kerülnek behívásra személyes meghallgatásra. A meghallgatást követően a Tankerületi Központ igazgatója dönt az alkalmazásról. A hiányosan - így különösen a megjelölt formátumtól és tartalomtól eltérő önéletrajzzal vagy a végzettséget igazoló iratok másolata nélkül - beküldött pályázatok érvénytelenítésre kerülnek.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. január 27.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. január 2.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Jász-Nagykun-Szolnok
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.01.04.
Iratkozzon fel állásértesítőre