Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

belső ellenőr


  • A hirdetés 691 napja lejárt

Kisvárdai Tankerületi Központ

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Kisvárdai Tankerületi Központ

belső ellenőr

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15. A

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

A 3. sz. melléklet 65. pontja szerinti ellenőrzési feladatkör ellátása.

Ellátandó feladatok:

A vonatkozó jogszabályok, módszertani útmutatók szerinti belső ellenőrzések elvégzése, ellenőrzései jelentések készítése. Részvétel a kockázat elemzésen alapuló ellenőrzési terv és az éves ellenőrzési jelentés összeállításában. Közreműködés a külső ellenőrzések koordinációjában, tanácsadó tevékenység ellátása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Kisvárdai Tankerületi Központ működésével összefüggésben a költségvetési szervek belső kontrollrendszeréről és belső ellenőrzéséről szóló 370/2011. (XII. 31.) Korm. rendeletben meghatározott belső ellenőri feladatok ellátása. A belső ellenőrzési feladatkör kiterjed valamennyi tevékenységre, különös tekintettel a költségvetési bevételek és kiadások tervezésének, felhasználásának és elszámolásának, valamint az eszközökkel és forrásokkal való gazdálkodásnak a vizsgálata. A Kisvárdai Tankerületi Központ működési körébe tartozó intézményeknél - az éves ellenőrzési tervben foglalt ellenőrzések végrehajtása - belső ellenőrzési jelentések összeállítása - nyilvántartás vezetése és elvégzett ellenőrzésekről -, az ellenőrzések alapján megtett intézkedések nyomon követése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola, közgazdász, jogász, közigazgatás-szervező, okleveles közigazgatási szakértő, okleveles közigazgatási menedzser vagy olyan főiskolai vagy egyetemi végzettség, amely a könyvviteli szolgáltatók nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet szerinti nyilvántartásba vételt lehetővé teszi, vagy más felsőfokú végzettség és a következő szakképesítések valamelyike: okleveles revizor, pénzügyi-számviteli szakellenőr, ellenőrzési szakelőadó, okleveles könyvvizsgáló, költségvetési ellenőr, mérlegképes könyvelő, közigazgatási gazdálkodási és ellenőrzési szakértői, felsőfokú költségvetési vagy felsőfokú államháztartási gazdálkodási, ellenőrzési szakképesítés,

        Költségvetéi ellenőrzési, pénzügyi, számviteli területen szerzett tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

        B kategóriás jogosítvány,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Költségvetési ellenőrzési, pénzügyi, számviteli területen szerzett tapasztalat - Legalább 3-5 év szakmai tapasztalat,

Elvárt kompetenciák:

        önálló munkavégzési képesség,

        kiváló problémamegoldó képesség,

        rendszerszemléletű és folyamatszerű gondolkodás,

        jó kommunikációs és együttműködési képesség,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        A pályázó aláírt nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak kezeléséhez a pályázati eljárással összefüggésben hozzájárul

        Fényképes önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. r. 1. sz. mellékletében foglalt adattartalommal

        3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyatvány másolata vagy annak igénylését igazoló tértivevény. Az erkölcsi bizonyítványnak tartalmaznia kell, hogy a pályázó büntetlen előéletű, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 39. § (1) bek. c) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll, valamint nem áll foglalkozástól vagy tevékenységtől eltiltás hatálya alatt

        Az álláshely betöltéséhez szükséges végzettség, szakképzettség meglétét igazoló okmányok másolata

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. január 19.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Kisvárdai Tankerületi Központ címére történő megküldésével (4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15. A ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/149/23-1/2016. , valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.         Postai úton, a pályázatnak a Kisvárdai Tankerületi Központ címére történő megküldésével (4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15. A ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/149/23-1/2016., valamint a munkakör megnevezését: belső ellenőr.

        Személyesen: Pásztor Gyula Csabáné igazgató, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15. A .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A beérkezett pályázatok formai és tartalmi áttekintését követően döntés születik a pályázók meghallgatásáról. A személyes interjúk után születik döntés az alkalmazásról. A pályázatot kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a pályáztatási folyamatot felfüggessze, megszakítsa vagy eredménytelennek nyilvánítsa bármiféle jog és/vagy anyagi következmény nélkül. Az eljárás indokolás nélküli eredménytelenné nyilvánítása esetén a Pályázó kárigényt semmilyen jogcímen nem érvényesíthet.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. január 20.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. január 9.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Szabolcs-Szatmár-Bereg
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.01.11.
Iratkozzon fel állásértesítőre