Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

beszerzési referens


  • A hirdetés 636 napja lejárt

Emberi Erőforrások Minisztériuma

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Hajdúböszörményi Tankerületi Központ

beszerzési referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4220 Hajdúböszörmény, Mester utca 9.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. sz. melléklet 68. pontja alapján: közbeszerzési koordinációs feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Hajdúböszörményi Tankerületi Központban beszerzési eljárások lefolytatása az előkészítéstől a szerződéskötésig. Hatályos utasítások alapján 3 árajánlatos beszerzések lebonyolítása. Az állami szervek számára kötelezően előírt központosított közbeszerzési eljárás (KEF) és BVOP-s eljárások alapján beszerzések lebonyolítása. Szerződések előkészítése, az eljárással összefüggő adminisztratív és technikai feladatok ellátása. Adatbázisok és kapcsolódó dokumentumok naprakész karbantartása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Felsőfokú képesítés, középfokú vagy felsőfokú iskolai végzettség, főiskola vagy egyetem, jogász vagy közgazdász szakképzettség; okleveles közigazgatási szakértő szakképzettség, főiskolai szintű igazgatásszervező vagy pénzügyi szakképzettség, műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; vagy közbeszerzési/beszerzési eljárásokkal összefüggő egyéb felsőfokú szakképesítés,

        Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

        a pályázó nyilatkozata, hogy nem áll a foglalkoztatástól való eltiltás hatálya alatt

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        központosított közbeszerzés (KEF) területén szerzett - 1 év alatti szakmai tapasztalat,

        Uniós pályázat megvalósításában szerzett - 1 év alatti szakmai tapasztalat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        45/2012 (III.20.) Korm. rend. 8. § alapján elkészített fényképes szakmai önéletrajz, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (Kttv 42 § (1)-(3) bek feltételeknek megfelel) vagy annak igénylését igazoló dokumentum, a 29/2012 (III.7.) Korm. rend. 3. sz. melléklet 68. pontjában meghatározott végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata, nyilatkozat a vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatásához, nyilatkozat hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. május 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 23.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Harsányiné Reszegi Gabriella gazdasági vezető nyújt, a 06/52-550-253 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ címére történő megküldésével (4220 Hajdúböszörmény, Mester utca 9. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/084/2036/2017 , valamint a munkakör megnevezését: beszerzési referens.         Postai úton, a pályázatnak a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ címére történő megküldésével (4220 Hajdúböszörmény, Mester utca 9. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/084/2036/2017, valamint a munkakör megnevezését: beszerzési referens.

        Elektronikus úton Balla Júlia részére a julia.balla@kk.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. április 26.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        Hajdúböszörmény Városában helyben szokásos módon - 2017. április 8.

        Hajdúböszörményi Tankerületi Központ honlapján - 2017. április 8.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A munkáltató a pályázat érvénytelenítésének jogát fenntartja. A kiíró nem vállalja a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával felmerült költség megtérítését. A pályázat csak akkor érvényes, ha a tartalmi és a formai követelményeknek megfelel. A pályázati kiírásnak nem megfelelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti és azt nem vonja elbírálás alá. Az alkalmazás - áthelyezés kivételével - 6 hónap próbaidő kikötésével történik. A kinevezésre kerülő kormánytisztviselő 1 éven belül köteles az alapvizsgát teljesíteni, amennyiben nem tesz eleget kötelezettségének kormányzati szolgálati jogviszony a törvény erejénél fogva megszűnik.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. április 8.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Hajdú-Bihar
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.04.09.
Iratkozzon fel állásértesítőre