Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

élelmiszerbiztonsági felügyelő


  • A hirdetés 1039 napja lejárt

Csongrád Megyei Kormányhivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Csongrád Megyei Kormányhivatal
--> Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály

élelmiszerbiztonsági felügyelő

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Csongrád megye, 6800 Hódmezővásárhely, Petőfi u. 6.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

1. melléklet 5. pontja szerint Élelmiszerlánt-biztonsági és állategészségügyi feladatkör, 3. melléklet 18. pontja szerint Állategészségügyi, élelmiszer-higiéniai, élelmiszer-minőségellenőrzési szakigazgatási feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A 68/2015. (III.30.) Kormány rendelet által 2008. évi XLVI. törvényben meghatározott élelemiszerlánc-felügyeleti szerv határskörébe utalt hatósági feladatok ellátása (vendéglátás és közétkeztetés szakterületen) a Csongrád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának illetékességi terültén a felettes vezető rendelkezése alapján végzi minden olyan ügynek az intézését, amely az SZMSZ és az Ügyrend szerint az osztály feladatkörébe tartozik, ill. képzettségének megfelel. A 2008. évi XLVI. törvény 35.§ (3) pontja szerint ellenőrzi az élelmiszer-vállalkozás tevékenységét, higiéniai, élelmiszer-biztonsági és élelemiszer-minőségi előírások megtartását az élelmiszerek termelésének, előállításának, feldolgozásának, tárolásának és forgalomba hozatalának bármely szakaszában, illetve az ennek során közreműködő személyekre vonatkozó egészségügyi alkalmassági és hihiénés előírások betartását, az élelemiszer-vállalkozásoknál bevezetett"Jó Higiéniai Gyakorlatot", a nyomonkövetési, az élelemiszer-visszahívási és a "veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok"-ra (HACCP) vonatkozó rendszerek, valamint az élelmiszer-vállalkozásoknál felhasznált tisztító- és fertőtlenítőszerek, fertőtlenítő eljárások megfelelőségét, beleértve a rovar- és rágcsálóirtást is, valamint vizsgálja az élelmiszer-ipari gépek, berendezések hihiéniai alkalmasságát. Vezeti a feladatkörébe utalt nyilvántartásokat, adatbázisokat. Részt vesz a központi hatóság, illetve a Főosztály által szervezett szakmai továbbképzése. A vezető utasításárá elkészíti a munkakörébe utalt jelentéseket.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Egyetem,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         Főiskola, közegészségügyi felügyelő vagy azzal egyenértékű végzettség,

§         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

§         élelmiszerbiztonsági alapismeret

§         HACCP rendszer ismerete

§         Közigazgatási alap és szakvizsga

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         A 45/2012. (III.20.) Korm. Rendelet 1. mellékletében meghatározott részletes szakmai önéletrajzot, iskolai végzettséget, nyelvismeretet igazoló okirat másolatát;

§         Nyilatkozatát, amely szerint a benyújtott önéletrajzában és mellékleteiben foglalt személyes adatainak az eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul;

§         3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (ha a pályázó erkölcsi bizonyítványhoz kötött munkakörben dolgozik, az erről szóló igazolás).

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2015. május 30. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. május 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Borka Attila járási főállatorvos nyújt, a 62/244-053 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (6800 Hódmezővásárhely, Petőfi utca 6. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: CSB/01/7098/2015. , valamint a munkakör megnevezését: élelmiszerbiztonsági felügyelő. §         Postai úton, a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (6741 Szeged, Rákóczi tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: CSB/01/7098/2015., valamint a munkakör megnevezését: élelmiszerbiztonsági felügyelő.

§         Személyesen: , Csongrád megye, 6800 Hódmezővásárhely, Petőfi utca 6. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatokat kormánytisztviselőkből álló 3 tagú szakmai bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Az így kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést is lefolytat. A pályázat eredményéről az elbírálástól számított 3 napon belül a pályázók értesítést kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. május 20.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. május 5.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Csongrád
Csongrád
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.05.07.
Egyéb hasonló állások Önnek
Közbeszerzési Referens

Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ

Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ "Közsz...
Hódmezővásárhely, Csongrád, Csongrád


PÁLYÁZATÍRÓ REFERENS

Work4you

Zöldség, gyümölcs- és füszértáru nagykereskedel...
Csongrád, Csongrád, Mórahalom