Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

ellenőrzési referens


  • A hirdetés 669 napja lejárt

Magyar Államkincstár Tolna Megyei Igazgatósága

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Magyar Államkincstár Tolna Megyei Igazgatósága
--> Államháztartási Iroda

ellenőrzési referens

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozott idejű 2019. december 31. –ig tartó közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Tolna megye, 7100 Szekszárd, Augusz Imre utca 7.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. melléklet 146. pontja szerinti „önkormányzatok költségvetésével összefüggő ellenőrzési feladatkör” cím alatt meghatározott jogász szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; műszaki felsőoktatásban szerzett mérnökinformatikus vagy műszaki menedzser szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményben) gazdálkodási (gazdasági) szakon szerezett szakképzettség; főiskolai szintű igazgatásszervező szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és szakirányú továbbképzési szakon szerezett költségvetési ellenőr szakképzettség vagy mérlegképes könyvelői, felsőfokú pénzügyi, számviteli szakképesítés.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

- a helyi önkormányzatok és a nem állami humán fenntartók által igénybe vett központi költségvetésből származó támogatások elszámolásának szabályszerűségére, illetve felhasználásának jogszerűségére irányuló helyszíni ellenőrzés, - a helyi önkormányzatok által igényelt és elszámolt feladatalapú támogatások, költségvetési támogatások szabályszerűségi felülvizsgálata, - a szervezeti és működési szabályzatban meghatározott egyéb feladatok ellátásában való részvétel.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Az illetmény és az egyéb juttatások meghatározása a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény és a Magyar Államkincstár belső szabályzatai alapján történik. rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        az önkormányzatok gazdálkodása és/vagy államháztartás területén szerzett gyakorlat,

        államháztartási mérlegképes könyvelői szakképesítés.

Elvárt kompetenciák:

        pontos, precíz, önálló, felelősségteljes munkavégzés ,

        együttműködési készség ,

        kiváló vagy jó írásbeli és szóbeli kommunikációs készség ,

        problémamegoldó képesség, kezdeményező készség,

        terhelhetőség,

        minőségorientáció (szabálykövetés, alaposság),

        elemzőkészség,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        fényképes szakmai önéletrajzot (a Magyar Államkincstár honlapján elérhető önéletrajz-sablon alapján); http://allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagiugyfelek/allashirdetes#

        iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okmányok másolati példányait,

        motivációs levelet,

        esetleges referencia megjelölést, ajánlólevelet,

        a meghirdetett munkakör betöltésének a feltétele a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 42. § (1) és (3) bekezdésének való megfelelést igazoló, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, melyet legkésőbb a jogviszony-létesítésekor eredeti példányban be kell nyújtani.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. február 10.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt János Marianna nyújt, a +3674416411 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár Tolna Megyei Igazgatósága címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TOL-IG/8-4/2017 , valamint a munkakör megnevezését: ellenőrzési referens.         Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár Tolna Megyei Igazgatósága címére történő megküldésével (7100 Szekszárd, Augusz Imre utca 7. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TOL-IG/8-4/2017, valamint a munkakör megnevezését: ellenőrzési referens.

        Elektronikus úton Fehér János részére a igazgato.szekszard@allamkincstar.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Az állásra a jelentkezést legkésőbb 2017. év február hó 10. napjáig elektronikusan az igazgato.szekszard@allamkincstar.gov.hu címre kérjük megküldeni. Az üzenet tárgyában kérjük a „ellenőrzési referens” munkakör feltüntetését. Az alkalmazási feltételeknek megfelelt és a beküldött önéletrajz alapján kiválasztott jelentkezőket a munkáltató által kijelölt bizottság hallgatja meg.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. február 20.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        www.allamkincstar.gov.hu

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

Tájékoztatjuk, hogy a beküldött pályázati anyagokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 4. § (1) bekezdése szerint kezeljük. Hozzájárulása esetén önéletrajzát egy álláspályázati adatbázisban egy évig tároljuk. A pályázati anyag benyújtásával egyidejűleg a Pályázó hozzájárul adatainak kezeléséhez, valamint ahhoz, hogy a pályázati anyagát a kiválasztási eljárásban résztvevők megismerhetik. A pályázati felhívás közzétételre kerül a közszféra állásportálján is a (www.kozigallas.hu) oldalon. Amennyiben a pályázati felhívások szövegében eltérés található, a Magyar Államkincstár honlapján közzétett pályázati kiírás szövegét kell irányadónak tekinteni.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.allamkincstar.gov.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. január 30.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Tolna
Tolna
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.02.01.
Iratkozzon fel állásértesítőre