Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

építésfelügyeleti hatósági ügyintéző


  • A hirdetés 1200 napja lejárt

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal
--> Esztergomi Járási Hivatal Járási Építésügyi Hivatal

építésfelügyeleti hatósági ügyintéző

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Komárom-Esztergom megye, 2500 Esztergom, Bottyán J. u. 3.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

A kormányrendelet 2. számú mellékletének 3. pontja szerint

Ellátandó feladatok:

A Járási Építésügyi Hivatalnál a járásra kiterjedő illetékességgel, építésfelügyelői és kiemelt építésügyi feladatok ellátása. Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVII. törvény 46.§ (2) bekezdése szerinti I. fokú építésfelügyeleti hatósági tevékenységi körök, feladatok ellátása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Elsőfokú építésfelügyeleti hatósági és kiemelt építésügyi hatósági feladatok ellátása, az ügyek döntésre való szakmai előkészítése, a döntés meghozatala és végrehajtása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Személyügyi szabályzatában meghatározott rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Főiskola, egyetemi szintű építészmérnöki vagy építőmérnöki (magasépítő területen szerkezetépítő szakirány) szakképzettség, főiskolai szintű magasépítő üzemmérnöki, építészmérnöki, építőmérnöki (magasépítő területen szerkezetépítő szakirány) vagy városgazdasági üzemmérnöki (ezzel egyenértékű településmérnöki) szakképzettség, vagy aki ezekkel egyenértékűnek elismert szakképzettséggel rendelkezik; építészmérnöki alapképzési szak építész, épületszerkezeti konstruktőr, magasépítési vagy építés-kivitelezés szakirányán szerzett szakképzettség, építőmérnöki alapképzési szak magasépítési szakirányán szerzett szakképzettség, vagy aki ezekkel egyenértékűnek elismert szakképzettséggel rendelkezik, tervező építészmérnöki, szerkezettervező építészmérnöki mesterképzési szakon szerzett szakképzettség, szerkezet-építőmérnöki mesterképzési szak magasépítő és rekonstrukciós szakirányán szerzett szakképzettség, osztatlan képzésben építész mesterképzési szakon szerzett szakképzettség, vagy aki ezekkel egyenértékűnek elismert szakképzettséggel rendelkezik,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         ECDL

§         építésügyi vizsga

§         B kategóriás vezetői engedély

§         közigazgatási szakmai gyakorlat

§         közigazgatási szakvizsga

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         a 45/2012. (III.20) Korm. rend. 1. sz. melléklete szerinti részletes fényképes szakmai önéletrajzot

§         iskolai végzettséget, szakképzettséget, nyelvvizsgát igazoló okiratok fénymásolata

§         3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, vagy annak igényléséről szóló igazolást, amely tanúsítja, hogy pályázó nem áll a foglalkoztatás gyakorlásától eltiltás hatálya alatt

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. március 6.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Zsámpár Rózsa járási építésügyi hivatalvezető nyújt, a 33/500-109 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Tóth Gábor humánpolitikai főosztályvezető részére ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KEB/12/400-1/2015 , valamint a munkakör megnevezését: építésfelügyeleti hatósági ügyintéző. §         Postai úton, a pályázatnak a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (2800 Tatabánya, Bárdos L. u. 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KEB/12/400-1/2015, valamint a munkakör megnevezését: építésfelügyeleti hatósági ügyintéző.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatot a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Vezetője, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatalának vezetője bírálja el.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. március 15.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy megfelelő pályázó hiányában a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa és harminc napon belül új pályázatot írjon ki.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. február 19.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Komárom-Esztergom
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.02.20.