Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

főkönyvi könyvelő


  • A hirdetés 883 napja lejárt

Csanádpalota Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Csanádpalota Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

főkönyvi könyvelő

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Csongrád megye, 6913 Csanádpalota, Kelemen László tér 10.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Költségvetés készítése, besztámoló készítése, kontírozása, főkönyvi könyvelés. Normatív támogatások igényléséban közreműködés, gzdasági statisztikák elkészítése, etgyéb nyilvántartási feladatok. A pénzügyi informatikai rendszerben adatszolgáltatás, gazdasági előkészítő adminisztratív, beszámolási és adatszologáltatási tevékenységekben részvétel, kincstári adatszolgáltatás, banki feladatok, pénzügyi nyilvántartások vezetése. Közreműködés pályázatok elkészítésében.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Önkormányzatok költségvetési gazdálkodása, költségvetés tervezése, beszámolás, pénzügyi gazdálkodási feladatok. A Magya Államkincstár felé rendszeres adatszolgáltatás. A képviselő-testület üléseire kerülő pénzüggyel kapcsolatos előterjesztések előkészítése, és a költségvetési végrehajtásban történő közreműködés.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Középfokú képesítés, középfokú pénzügyi, számviteli szakképesítés és mérlegképes könyvelői képzettség,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         önkormányzati hivatalban hasonló munkakörben szerzett államháztartási-költségvetési feladatok ellátá - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. május 20.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Barna Angéla jegyző nyújt, a + 36 62/263-009 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Csanádpalota Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (6913 Csanádpalota, Kelemen László tér 10. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 81-4/2015. , valamint a munkakör megnevezését: főkönyvi könyvelő. §         Postai úton, a pályázatnak a Csanádpalota Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (6913 Csanádpalota, Kelemen László tér 10. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 81-4/2015., valamint a munkakör megnevezését: főkönyvi könyvelő.

§         Elektronikus úton dr. Barna Angéla jegyző részére a pmhiv@csanadpalota.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

§         Személyesen: dr. Barna Angéla jegyző, Csongrád megye, 6913 Csanádpalota, Kelemen László tér 10. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A beérkezett pályázatok közül a Csanádpalotai Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője Csanádpalota Város Polgármesterének egyetértésével választja ki a megfelelő pályázót. A kinevezéskor 6 hónap próbaidő kerül kikötésre. A páláyzat kiírója a páláőyzat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja. A pályázat elbírálását követően a pályázat beadás módjával azonosan a pályázók értesítést. kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. május 22.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         www.csanadpalota.hu - 2015. május 6.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. május 9.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.