Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

gazdálkodási ügyintéző


  • A hirdetés 646 napja lejárt

Nyírkáta Község Jegyzője

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Nyírkáta Község Önkormányzata
--> Polgármesteri Hivatal

gazdálkodási ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4333 Nyírkáta, Kossuth Lajos utca 13.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

A Kormányrendelet 1. sz. melléklet I/19 pont gazdálkodással kapcsolatos feladatok.

Ellátandó feladatok:

Pénzforgalommal kapcsolatos feladatok ellátása: banki átutalások teljesítése, a hozzá kapcsolódó dokumentumok ellenőrzési feladatainak ellátása. Az adóhatóság felé az önkormányzat és intézményei részére előírt jelentési és bevallási kötelezettségek teljesítése. A beruházások, befejezetlen beruházások, tárgyi eszközök (gépek, berendezések, járművek) az immateriális javak, valamint az Önkormányzat készleteinek nyilvántartásának vezetése. Az önkormányzati vagyon változásának figyelése, e javak értékcsökkenés számításának elvégzése. A leltározással és selejtezéssel kapcsolatos feladatok ellátása, a bérek, adóbevételek és házipénztár könyvelésével kapcsolatos feladatok ellátása. Közreműködés a működésről, vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetről a jogszabályokban meghatározott könyvvezetéssel alátámasztott éves költségvetési beszámoló és zárszámadási rendelettervezet elkészítésében.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Az Önkormányzat és költségvetési szerveinek pénzügyi-gazdálkodási területén a tárgyi eszközök, készletek, beruházások nyilvántartásainak vezetésével, banki átutalások teljesítésével, a béregyeztetéssel, házipénztár, adóbevételek és a bérek könyvelésével kapcsolatos feladatok ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola, Közgazdász, mérlegképes könyvelő,

        Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

        magyar állampolgárságú, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező, illetve bevándorolt vagy letelepedett

        állam elleni bűncselekmény, igazságszolgáltatás elleni bűncselekmény, korrupciós bűncselekmény vagy közélet tisztasága, valamint a nemzetközi közélet tisztasága elleni bűncselemény miatt indult bűntetőeljárás hatálya alatt nem álló személy

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        pályázó részletes szakmai önéletrajza

        iskolai végzettséget igazoló okiratok másolata

        3 hónapnál nem régebbi teljes hatósági erkölcsi bizonyítvány

        nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. június 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 11.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Lakatos Sándor Attila polgármester nyújt, a 0644550560 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Nyírkáta Község Önkormányzata címére történő megküldésével (4333 Nyírkáta, Kossuth Lajos utca 13. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1290/2017. , valamint a munkakör megnevezését: gazdálkodási ügyintéző.         Postai úton, a pályázatnak a Nyírkáta Község Önkormányzata címére történő megküldésével (4333 Nyírkáta, Kossuth Lajos utca 13. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1290/2017., valamint a munkakör megnevezését: gazdálkodási ügyintéző.

        Személyesen: Antal Lajosné, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4333 Nyírkáta, Kossuth Lajos utca 13. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázati határidő lejártát követően a pályázatok áttekintése után a jelöltek személyes meghallgatására kerül sor. A Kttv. 46. § (1) bekezdés alapján a kinevezés 3 hónapos próbaidő kikötésével jön létre. A pályázatokról a személyes meghallgatást követően a jegyző dönt. A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat eredménytelenné nyilvánítására. A sikertelenül, illetve érvénytelenül pályázók részére a pályázati anyagi visszaküldésre kerül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. április 30.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.nyirkata.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. március 13.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Szabolcs-Szatmár-Bereg
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.03.14.
Iratkozzon fel állásértesítőre