Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

hatósági állatorvos


  • A hirdetés 1042 napja lejárt

Csongrád Megyei Kormányhivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Csongrád Megyei Kormányhivatal
--> Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály

hatósági állatorvos

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Csongrád megye, 6600 Szentes, Attila utca 3.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

1. számú melléklet 5. pontja Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi feladatkör

Ellátandó feladatok:

Élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi feladatok

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

•A 68/2015. (III.30.) Kormány rendelet által 2008. évi XLVI. törvényben meghatározott élelmiszerlánc-felügyeleti szerv hatáskörébe utalt hatósági feladatok ellátása a Csongrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály Hungerit Zrt területén működő élelmiszerhigiéniai kirendeltségén a felettes vezető rendelkezése alapján végzi minden olyan ügynek az intézését, amely az SZMSZ és az Ügyrend szerint az osztály feladatkörébe tartozik ill. képzettségének megfelel. •A 2008. évi XLVI. törvény 35.§ (3) pontja szerint ellenőrzi az élelmiszer-vállalkozás tevékenységét, exportra való alkalmasságát, járványügyi, higiéniai, élelmiszer-biztonsági és élelmiszer-minőségi előírások megtartását az élelmiszerek termelésének, előállításának, feldolgozásának, tárolásának, szállításának és forgalomba hozatalának bármely szakaszában, illetve az ennek során közreműködő személyekre vonatkozó egészségügyi alkalmassági és higiénés előírások betartását, az élelmiszer-vállalkozásoknál bevezetett „Jó Higiéniai Gyakorlatot”, a nyomonkövetési, az élelmiszer-visszahívási és a „veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok”-ra (HACCP) vonatkozó rendszerek, valamint az élelmiszer-vállalkozásoknál felhasznált tisztító- és fertőtlenítőszerek, fertőtlenítő eljárások megfelelőségét, beleértve a rovar- és rágcsálóirtást is, az emberi fogyasztásra szánt állatokat és élelmiszereket kísérő bizonyítványokat, okiratokat •(4) pontja szerint elvégzi, illetve felügyeli a vágóállat-vizsgálatot és a köz-fogyasztásra, illetve az egyéb okból levágott állatok húsvizsgálatát, elbírálja és igazolja az egyes élelmiszerek feldolgozásra és emberi fogyasztásra való alkalmasságát, vizsgálja az élelmiszer-ipari gépek, berendezések higiéniai alkalmasságát, •vezeti a feladatkörébe utalt nyilvántartásokat, adatbázisokat, felügyeli, és aláírja az export bizonyítványokat. Részt vesz a központi hatóság, illetve az Igazgatóság által szervezett szakmai továbbképzéseken •a vezető utasítására elkészíti a munkakörébe utalt jelentéseket.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Egyetem, állatorvos doktor,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         vágóhídon végzett szerzett szakmai gyakorlat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

§         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

§         Közigazgatási alap és szakvizsga

Előnyt jelentő kompetenciák:

§         Jó szintű ügyfél-orientáltság

§         Jó szintű kommunikációs képesség

§         Jó szintű konfliktuskezelési képesség, pszichológiai-leterheltség tűrő képesség

§         Kiváló szintű minőségi munkavégzés

§         Jó szintű igényesség, pontosság, szociális intelligencia

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         A 45/2012. (III.20.) Korm. Rendelet 1. mellékletében meghatározott részletes szakmai önéletrajzot, iskolai végzettséget, nyelvismeretet igazoló okirat másolatát;

§         Nyilatkozatát, amely szerint a benyújtott önéletrajzában és mellékleteiben foglalt személyes adatainak az eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul;

§         3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (ha a pályázó erkölcsi bizonyítványhoz kötött munkakörben dolgozik, az erről szóló igazolás)

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2015. május 30. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. május 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Lamperné Dr. Horváth Éva főosztályvezető főállatorvos nyújt, a 62/680-800 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (6724 Szeged, Vasas Szent Péter utca 9. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: CSB/01/7095/2015. , valamint a munkakör megnevezését: hatósági állatorvos. §         Postai úton, a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (6741 Szeged, Rákóczi tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: CSB/01/7095/2015., valamint a munkakör megnevezését: hatósági állatorvos.

vagy

§         Személyesen: Dr. Lamperné Dr. Horváth Éva főosztályvezető főállatorvos, Csongrád megye, 6724 Szeged, Vasas Szent Péter utca 9. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatokat kormánytisztviselőkből álló 3 tagú szakmai bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Az így kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést is lefolytat. A pályázat eredményéről az elbírálástól számított 3 napon belül a pályázók értesítést kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. május 20.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. május 4.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Csongrád
Csongrád
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.05.05.
Egyéb hasonló állások Önnek
Közbeszerzési Referens

Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ

Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ "Közsz...
Hódmezővásárhely, Csongrád, Csongrád


PÁLYÁZATÍRÓ REFERENS

Work4you

Zöldség, gyümölcs- és füszértáru nagykereskedel...
Csongrád, Csongrád, Mórahalom