Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

hatósági ügyintéző, irodavezetői megbízással


  • A hirdetés 1052 napja lejárt

Csorvási Polgármesteri Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Csorvási Polgármesteri Hivatal

hatósági ügyintéző, irodavezetői megbízással

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5920 Csorvás, Rákóczi utca 17.

Ellátandó feladatok:

A Hatósági Iroda tevékenységi körébe tartozik a jogszabályok által a polgármester és a jegyző ill. az ügyintéző hatáskörébe utalt ügyek ellátása, így különösen az általános ügyintézés, a birtokvédelmi ügyekben való eljárás, a szociális, a gyermekjóléti és a gyermekvédelmi, továbbá egyes gyámügyi igazgatási feladatok, valamint az egészségügyi ágazatba tartozó elsőfokú hatósági feladatok, a közneveléssel és közoktatással kapcsolatos feladatok, a hatósági bizonyítványok és igazolások kiadása, a hagyatéki ügyintézés, a népességnyilvántartás, az önkormányzati fenntartói működési engedélyekkel kapcsolatos ügyintézés. Az iroda segíti a Képviselő-testület Egészségügyi-, Szociális-, Oktatási-, Közművelődési - és Sport Bizottságának működését, felveszi és kezeli a bizottsági ülések jegyzőkönyveit. Az iroda készíti elő - a feladatkörébe tartozó ügykörökben - a Képviselő-testület normaalkotását.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A munkakör betöltője - egyes hatósági ügyintézői feladat ellátása mellett - vezeti és irányítja a Hatósági Irodát, a jegyző megbízása alapján kiadmányozási jogot gyakorol. Az irodavezetői megbízás határozatlan időre szól. A munkakör betöltője vezetése és irányítása alá tartozó személyek száma: 3

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Polgármesteri Hivatalban foglalkoztatott köztisztviselőket megillető szociális és jóléti juttatásokról, továbbá a szociális és kegyeleti támogatásokról szóló 14/2001.(XI.5) önkormányzati rendelet, valamint a jegyző munkáltatói jogkörben hozott rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Főiskola, Felsőoktatásban jogi / közigazgatási területen szerzett szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és jogi / közigazgatási szakképesítés, vagy kormányablak ügyintézői vizsga,

§         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         vezetői vagy igazgatási, hatósági ügyintéző munkakörben szerzett tapasztalat - Legalább 3-5 év szakmai tapasztalat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         A 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti önéletrajz, motivációs levél, iskolai végzettséget, szakképesítést igazoló okmányok másolata.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. május 2.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Csorvási Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5920 Csorvás, Rákóczi utca 17. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1323/2016 , valamint a munkakör megnevezését: hatósági ügyintéző, irodavezetői megbízással. §         Postai úton, a pályázatnak a Csorvási Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5920 Csorvás, Rákóczi u 17. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1323/2016, valamint a munkakör megnevezését: hatósági ügyintéző, irodavezetői megbízással.

§         Elektronikus úton Dr. Kerekesné Dr. Mracskó Gyöngyi részére a kerekesne.gyongyi@csorvas.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatokat a kinevezési jogkör gyakorlója, Csorvás Város Jegyzője polgármesteri egyetértés gyakorlása mellett bírálja el. A kinevezésre 6 hónap próbaidő kikötésével kerül sor. A pályázókat a pályázat eredményéről írásban értesítjük. A munkáltató az eredménytelenné nyilvánítás jogát fenntartja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. május 9.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. április 18.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Békés
Békés
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2016.04.19.
Iratkozzon fel állásértesítőre