Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

igazgatási ügyintéző


  • A hirdetés 184 napja lejárt

Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatala

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatala
--> Népegészségügyi Osztály

igazgatási ügyintéző

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozott idejű 2018.08.31-ig –ig tartó kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Csongrád megye, 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

315/2016.(X.20.) Korm.rendelet 1. számú mellékletének 42. pontja szerinti érettségi végzett titkársági és igazgatási feladatkör.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A jogszabályoknak és szakmai követelményeknek megfelelően a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályán adminisztrációs feladatok ellátása, nyilvántartások vezetése, meghatározott feladat ellátása. Csongrád Megyei Kormányhivatal Szervezeti és Működési Szabályzata, a Szentesi Járási Hivatal ügyrendje és felettesei által meghatározott munkamegosztás szerinti feladatok ellátása a jogszabályok, belső utasítások és a munkaköri leírásban foglaltaknak megfelelően.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) Az állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény rendelkezéseinek megfelelően. rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Középfokú képesítés, A 315/2016. (X.20.) Kormányrendelet 1. számú melléklet 42. pontja szerinti érettségi végzettség és OKJ szerinti közgazdasági, ügyviteli, informatikai, rendészeti, honvédelmi és közszolgálati szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett legalább középfokú szakképesítés.,

        Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

        B kategóriás jogosítvány,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        45/2012.(III.20.) Kormányrendelet 1. mellékletében meghatározott részletes szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget, nyelvismeretet igazoló okirat másolatai; Nyilatkozat, amely szerint a benyújtott önéletrajzban és mellékleteiben foglalt személyes adatok kezeléséhez az eljárással összefüggésben a pályázó hozzájárul; 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy az igénylésekor kapott igazolás ;

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. szeptember 18. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 18.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Tóth Flórián nyújt, a 63/814-750; 30/4597478 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatala címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: CSB/01/7501-2/2017. , valamint a munkakör megnevezését: igazgatási ügyintéző.         Postai úton, a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatala címére történő megküldésével (6600 Szentes, Kossuth tér 6. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: CSB/01/7501-2/2017., valamint a munkakör megnevezését: igazgatási ügyintéző.

        Elektronikus úton Szokolné Meszlényi Éva részére a szokolne.eva@csongrad.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

        Személyesen: Csongrád Megyei Kormányhivatal Szokolné Meszlényi Éva humánpolitikai referens, Csongrád megye, 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatokat állami tisztviselőkből álló 3 tagú szakmai bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Az így kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést is lefolytat. A pályázat eredményéről az elbírálástól számított 3 napon belül a pályázók értesítést kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. augusztus 31.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        Csongrád Megyei Kormányhivatal honlapján: www.csmkh.hu - 2017. augusztus 7.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázat az Állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény hatálya alá esik, figyelembe véve a Kttv. rendelkezéseit, így a foglalkoztatás állami szolgálati jogviszony keretei között történik. Személyes meghallgatásra kizárólag azok a pályázati feltételeknek megfelelt jelentkezők kerülnek behívásra, akik a pályázatukhoz csatolnak minden kért dokumentációt.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. augusztus 7.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Csongrád
Csongrád
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.08.09.
Iratkozzon fel állásértesítőre