Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

illetményszámfejtési referens


  • A hirdetés 1115 napja lejárt

Magyar Államkincstár

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Magyar Államkincstár
--> Békés Megyei Igazgatóság

illetményszámfejtési referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 7-9.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

A központosított bérszámfejtés körében bér- és társadalombiztosítási, jövedelemadóztatási feladatok végzése

Ellátandó feladatok:

- a munkavállalók, közszolgálati tisztviselők, közalkalmazottak munkabérének, illetményének számfejtése, - az egészségbiztosítási pénzbeli ellátások megállapításával, számfejtésével kapcsolatos társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok ellátása, - jövedelemadóztatással kapcsolatos feladatok végzése, - munkabérből történő levonás, letiltás foganatosítása, - foglalkoztatási jogviszony megszűnése esetén végelszámolás készítése és a jogszabályban előírt igazolások kiállítása, - kapcsolattartás a központosított bérszámfejtésbe tartozót intézményekkel.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Lásd részletesen az állandó feladatoknál

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Egyetem, vagy főiskola, pontosan jogász szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) gazdálkodási (gazdasági) szakon szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és felsőfokú pénzügyi, számviteli szakképzettség vagy felsőfokú munkaügyi, társadalombiztosítási szakképesítés,

Elvárt kompetenciák:

§         pontos, precíz, önálló, felelősségteljes munkavégzés,

§         együttműködési készség,

§         megbízhatóság,

§         átlagon felüli terhelhetőség,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         fényképes szakmai önéletrajzot (a Magyar Államkincstár honlapján elérhető önéletrajz- sablon alapján: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes)

§         motivációs levelet

§         iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolatát

§         a meghirdetett munkakör betöltésének a feltétele a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 42. § (1) és (3) bekezdésének való megfelelést igazoló, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, melyet legkésőbb a jogviszony-létesítésekor eredeti példányban be kell nyújtani. Részletek: a Magyar Államkincstár honlapján a http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes ismertetett „Útmutató hatósági erkölcsi bizonyítvány igényléséhez” menüben.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. február 25.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Mártháné Lenti Anita osztályvezető nyújt, a +36 (66) 524-165 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár címére történő megküldésével (5600 Békéscsaba, Szabadság tér 7-9. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: BÉK-IG/50-2/2016. , valamint a munkakör megnevezését: illetményszámfejtési referens. §         Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár címére történő megküldésével (5600 Békéscsaba, Szabadság tér 7-9. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: BÉK-IG/50-2/2016., valamint a munkakör megnevezését: illetményszámfejtési referens.

vagy

§         Elektronikus úton Pénzügyi és Koordinációs Iroda részére a pik.bekescsaba@allamkincstar.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. március 7.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. február 15.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Békés
Békés
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2016.02.16.
Iratkozzon fel állásértesítőre