Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

informatikai szakreferens


  • A hirdetés 1207 napja lejárt

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala
--> Informatikai Fejlesztési Főosztály Információtechnológiai Műszaki Osztály

informatikai szakreferens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Pest megye, 1054 Budapest, Széchenyi utca 2.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

szakmai irányítás-felügyelet

Ellátandó feladatok:

Informatikai műszaki szempontok mentén közreműködik az informatikai tárgyú beszerzési igény műszaki-információtechnológiai megtervezési folyamatában. A felsővezetői elvárások mentén az informatikai tárgyú beszerzési igény műszaki kialakításának szempontrendszerére javaslatot tesz. A konkrét műszaki kidolgozást végző NAV szervezeti egység felé a kialakítási szempontrendszert kommunikálja, a kialakítási folyamat műszaki folyamatát figyelemmel kíséri, egyezteti és koordinálja. A kialakítás folyamán felmerülő tapasztalatokat a felső vezetés felé általános és egyedi jelleggel is összefoglalja és visszajelzi. A beszerzési folyamat informatikai szakterületeit érintő munkafolyamatai során nyilatkozik a műszaki megfelelőségről, gondoskodik a NAV érdekeinek megfelelő műszaki szempontrendszer érvényesítéséről. Az informatikai szakterületet érintő körben a beszerzési folyamat során feltárja az információtechnológiai-műszaki szempontból nyitott kérdéseket, e körben egyeztet, megoldási javaslatokkal él, a felső vezetők felé visszajelez. Figyelemmel kíséri a NAV informatika beruházási, üzemeltetési, javítási költségeit, műszaki szempontú takarékosság- és hatékonyság növelő intézkedési javaslatokat fogalmaz meg.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

informatikai

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) NAV törvény, valamint a NAV Foglalkoztatási Szabályzata rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Főiskola, felsőoktatásban szerzett informatikai, gazdaságtudományi, villamosmérnöki, gépészmérnöki, műszaki menedzser szakképzettség, felsőoktatásban szerzett szakképzettség, valamint könyvelés és adózás szakterületen szerzett legalább emeltszintű szakképesítés ,

§         Előzetes munkaköri alkalmassági vizsgálat a 33/1998.(VI.24.) NM rendelet szerint (a pályázat elnyerése után, de még a felvétel előtt a munkáltató intézkedésére történik)

§         NAV Biztonsági Főosztálya által végzett biztonsági célú ellenőrzés (a pályázat elnyerése után, de még a felvétel előtt a munkáltatói kezdeményezésére történik)

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga, társalgási szintű nyelvtudás,

§         Informatikai beszerzésekben szerzett tapasztalat. - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         Hivatkozással a 45/2012. (III.20.) Kormányrendelet 8. §-ra, kizárólag az annak 1. sz. melléklete szerinti önéletrajz, továbbá iskolai végzettségeit, szakképzettségeit, valamint nyelvvizsgáit igazoló okiratok másolata.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2015. január 5. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. december 30.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Eckert András - osztályvezető nyújt, a 06/30-210-1235 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala címére történő megküldésével (1054 Budapest, Széchenyi utca 2. Kormánytisztviselők Humánigazgatási Főosztálya ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: K-28/2014.IFF , valamint a munkakör megnevezését: informatikai szakreferens. §         Postai úton, a pályázatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala címére történő megküldésével (1054 Budapest, Széchenyi utca 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: K-28/2014.IFF, valamint a munkakör megnevezését: informatikai szakreferens.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A formai és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázatot benyújtók közül, előzetes szűrés alapján kerülnek behívásra és személyes elbeszélgetésre a jelöltek.

A pályázat elbírálásának határideje: 2014. december 30.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         nwww.nav.gov.hu - 2014. december 16.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2014. december 16.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Pest
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2014.12.16.
Egyéb hasonló állások Önnek
Nemzetközi koordinátor / asszistens

Első Közép Európai Önsegítő Egyesület

A European Training and Education Network    ...
Budapest, Budapest, Pest


Közterület-felügyelő

Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelet

Belváros- Lipótváros Közterület- Felügyelet ú...
Budapest, Budapest, Pest


Számviteli ügyintéző

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama:...
Budapest, Budapest, Pest