Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

járművezetői vizsgabiztos


  • A hirdetés 144 napja lejárt

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatal

járművezetői vizsgabiztos

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Komárom-Esztergom megye, 2800 Tatabánya, Táncsics Mihály út 1. d.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Az állami tisztviselők képesítési előírásairól szóló 315/2016. (X.20.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 1. számú melléklet 31. pont közlekedési, mérésügyi és műszaki biztonsági feladatkör.

Ellátandó feladatok:

Járművezetők elméleti és gyakorlati vizsgáztatása

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően a közúti járművezetők kategóriás gyakorlati vizsgáztatása, a jelölteket minősítése, és alkalmasságukról döntés hozása, elméleti vizsgák lebonyolítása, a vizsgákkal összefüggő ügyiratok kezelése, a kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra az „Állami tisztviselőkről szóló” 2016. évi LII. törvény, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Személyügyi Szabályzata rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola, ) felsőoktatásban agrár, műszaki, gazdaságtudományi, bölcsészettudományi, természettudományi, pedagógus-képzés, közigazgatási, rendészeti és katonai képzési területen, valamint az államtudományi képzési területen szerzett szakképzettség és mérésügyi területen mérésügyi hitelesítő vizsga, műszaki biztonsági területen műszaki-biztonsági felügyelői szakvizsga, közúti járművezetői vizsgabiztosi igazolvány, vagy b) felsőoktatásban jogi képzési területen szerzett szakképzettség és mérésügyi területen mérésügyi hitelesítő vizsga, műszaki biztonsági területen műszaki-biztonsági felügyelői szakvizsga, közúti járművezetői vizsgabiztosi igazolvány, vagy c) felsőoktatásban szerzett szakképzettség és OKJ szerinti közlekedési, gépészeti, mezőgazdasági szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett felsőfokú szakképesítés és mérésügyi területen mérésügyi hitelesítő vizsga, műszaki biztonsági területen műszaki-biztonsági felügyelői szakvizsga, közúti járművezetői vizsgabiztosi igazolvány. Érettségi végzettséggel: a) rendészeti és közszolgálati, erdészet és vadgazdálkodási, közlekedési, közlekedésgépészeti, közlekedésépítő, informatikai, gépészeti, villamosipari és elektronikai ágazati tevékenységet végző szakközépiskolában szerzett érettségi végzettség és mérésügyi területen mérésügyi hitelesítő vizsga, műszaki biztonsági területen műszaki-biztonsági felügyelői szakvizsga, közúti járművezetői vizsgabiztosi igazolvány vagy b) érettségi végzettség és OKJ szerinti közlekedési, gépészeti, mezőgazdasági, ügyviteli, közgazdasági, rendészeti, honvédelmi és közszolgálati szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett szakirányú szakképesítés és mérésügyi területen mérésügyi hitelesítő vizsga, műszaki biztonsági területen műszaki-biztonsági felügyelői szakvizsga, közúti járművezetői vizsgabiztosi igazolvány.,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

        6 hónap próbaidő kikötése

        a közlekedési hatóság által vezetett névjegyzékben szereplő, vizsgabiztosi tevékenység végzésére való jogosultság

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        szakiránynak megfelelő felsőfokú végzettség

        közigazgatási alap vagy szakvizsga

        alapfokú angol vagy német nyelvtudás

        informatikai rendszerek felhasználói szintű ismerete

        a szakterületen eltöltött idő

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        nyilatkozat arról, hogy a Kttv. 84-85.§-aiban meghatározott összeférhetetlenség a pályázat benyújtásakor fennáll-e

        a 45/2012.(III.20.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerinti részletes fényképes szakmai önéletrajz

        3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, („büntetlen előéletű, vele szemben a Kttv. 39.§ (1b) és (1c) bekezdésben meghatározott kizáró okok nem állnak fenn, valamint a 39.§ (1) bekezdés c) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll”) vagy annak igényléséről szóló igazolás

        iskolai végzettséget, szakképzettséget, nyelvvizsgát igazoló dokumentumok fénymásolata

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Molnár Tamás nyújt, a 34/513-122 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatal címére történő megküldésével (2800 Tatabánya, Bárdos László utca 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KE/12/725-1/2017 , valamint a munkakör megnevezését: járművezetői vizsgabiztos.         Postai úton, a pályázatnak a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatal címére történő megküldésével (2800 Tatabánya, Bárdos László utca 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KE/12/725-1/2017, valamint a munkakör megnevezését: járművezetői vizsgabiztos.

        Személyesen: Molnár Tamás, Komárom-Esztergom megye, 2800 Tatabánya, Táncsics Mihály út 1. d. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatokat a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatalának vezetője, valamint a Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály vezetője bírálja el.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. augusztus 28.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        www.kormanyhivatal.hu - 2017. augusztus 5.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy megfelelő pályázó hiányában a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa és 30 napon belül új pályázatot írjon ki.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. augusztus 5.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Komárom-Esztergom
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.08.07.
Iratkozzon fel állásértesítőre