Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

Jegyző


  • A hirdetés 1267 napja lejárt

Körösszegapáti Nagyközségi Önkormányzat Polgármestere, Magyarhomorog Községi Önkormányzat Polgármestere, Mezősas Községi Önkormányzat Polgármestere és Mezőpeterd Község Önkormányzatának Polgármestere

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Körösszegapáti Közös Önkormányzati Hivatal

Jegyző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:

A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4135 Körösszegapáti, Kossuth utca 62.

Hajdú-Bihar megye, 4137 Magyarhomorog, Árpád utca 46.

Hajdú-Bihar megye, 4134 Mezősas, Nagy Sándor utca 49.

Hajdú-Bihar megye, 4118 Mezőpeterd, Jókai utca 2.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Jegyzői feladatok ellátása. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011.évi CLXXXIX. törvényben meghatározott feladatok ellátása, a Körösszegapáti Közös Önkormányzati Hivatal vezetése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Egyetem, igazgatásszervezői vagy állam-és jogtudományi doktori képesítéssel vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképesítéssel rendelkezik,,

§         Közigazgatási gyakorlat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         45/2012. (III.20.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerinti részletes szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget igazoló képesítés másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázat anyagának tartalmát és személyes adatait a pályázat elbírálásában résztvevő megismerhesse, nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatását vállalja.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2015. február 2. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. január 23.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Tarsoly Attila polgármester nyújt, a 06-54-706-545 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Körösszegapáti Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (4135 Körösszegapáti, Kossuth utca 62. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1/2537/2014 , valamint a munkakör megnevezését: Jegyző. §         Postai úton, a pályázatnak a Körösszegapáti Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (4135 Körösszegapáti, Kossuth utca 62. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1/2537/2014, valamint a munkakör megnevezését: Jegyző.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatok elbírálásáról a pályázat benyújtásának határidejét követően Körösszegapáti Nagyközségi Önkormányzat Polgármestere, Magyarhomorog Községi Önkormányzat Polgármestere, Mezősas Községi Önkormányzat Polgármestere és Mezőpeterd Község Önkormányzatának Polgármestere dönt.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. január 28.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A munkakör betöltésének nem feltétele a közigazgatási szakvizsga megléte, a polgármesterek közigazgatási szakvizsgával nem rendelkező pályázót is kinevezhetnek, feltéve, hogy a kinevezéstől számított egy éven belül a jogi vagy közigazgatási szakvizsgát, vagy a szakvizsga alól a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által a teljes körűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítést a jegyző megszerzi. A határidő eredménytelen eltelte esetén a jegyző közszolgálati jogviszonya a törvény erejénél fogva szűnik meg.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2014. december 31.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Hajdú-Bihar
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.01.01.
Iratkozzon fel állásértesítőre