Karrierépítés személyesen és online a HVG Állásbörzén

Hamarosan megnyitja kapuit a 2010 őszi HVG Állásbörze, ahol több mint 120 kiállító állás és képzési ajánlataival, valamint számtalan, a karrierépítést segítő szakmai programmal is találkozhatnak az érdeklődők. A börze idén először online is lehetőséget kínál a kiállítókkal való kapcsolatfelvételre.

Friss állásbörze információért kattints ide

Álláskeresői programok és mérnöki lehetőségek
A börze szervezői szeretnék, ha a kereslet és kínálat egymásra találása ez alatt a két nap alatt minél sikeresebb lenne, ezért szokás szerint számtalan álláskeresést segítő szakmai programot kínálnak a látogatók számára. Az ingyenes önéletrajz-tanácsadás, próbainterjú, álláskeresési tréning, karrier-tanácsadás, grafológiai elemzés mellett izgalmas előadások segítik a helyszínen a kilátogatók tájékozódását, karrierépítését.
A rendezvény második napján külön mérnöki programok segítik a szakma kihívásainak megismerését, a legnagyobb cégeknél elérhető karrierlehetőségek feltérképezését, a mérnökök mindennapjaiba való betekintést.
Látványos fizikai kísérletek és hazai nagyvállalatok karrier és technológiai előadásai tarkítják a programot. Többek közt az Audi, a Mars, a Mercedes, a Bosch csoport, a Nokia Siemens Networks, a Samsung, a Lego, az Ibiden és a Philips mutatja be a vállalatánál folyó mérnöki tevékenységet és aktuális állásajánlataikat.

Kapcsolatfelvétel online
A szervezők 2010 őszén még egy újdonsággal támogatják a hatékony álláskeresést: a börze kiállítói mostantól nem csak a helyszínen, hanem online, a rendezvény honlapján keresztül is elérhetőek, megszólíthatóak, kötetlenül egy fórumon keresztül, és kötött formában, szavazással is lehet visszajelzést adni a megjelenő cégeknek. Így azok is bátran csemegézhetnek a kínálatból, akik nem tudnak részt venni a rendezvényen, dolgoznak a börze ideje alatt, vagy esetleg a földrajzi távolság miatt nem tudnak az állásbörzére kilátogatni.

HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok
2010. október 7-8. 10.00-18.00