Köszönjük a visszajelzést!

 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves felhasználónknak, akik időt szakítottak az oldal tüzetesebb szemrevételezésére. A portál megújult külsővel jelentkezett március elején, amely egy teljesen új kereső motort és funkciókat foglal magában.

Nagyszámban érkeztek visszajelzések, melyek legtöbbjét értékesnek találtuk és mindenképp figyelembe vesszük/vettük az újításoknál, frissítéseknél.

 

Az átállás

Nem volt zökkenőmentes, a negatív visszajelzések nagyrésze ebből fakadt, a leegyszerűsített kategóriák, a kulcsszavas kereső és a funkciók megváltozott elhelyezése keltett bizonyos esetekben nemtetszést. Ugyanakkor sokaknál éppen ezek a funkciók bizonyultak tetszetősnek. A keresést gyorsabbnak találták, egyszerűbbnek.

 

A kereső asszisztens

Elindítása váratott magára, amit szintén jópáran jeleztek felénk, ezt mára megoldottuk, a kereső asszisztenst mindenki az oldalra belépve személyre szabhatja.

 

A vissza a kereséshez gomb hiányzott, a böngészőből való visszatérésnél pedig újra kellett kezdeni a keresést.
Ezt a hibát kiküszöböltük, a keresésnél középen jól láthatóan ott a link, amely a hirdetés oldaláról visszavisz a keresés eredményeihez.

 

Újítások

Még számos funkció van a tarsolyunkban, melyeket a következő hetekben szeretnénk beépíteni a portálba. Az elmúlt néhány héten sokat dolgoztunk azon, hogy minél zökkenőmentesebbé tegyük az átállást az Önök számára. Az elkövetkező időszakban minden energiánkkal arra koncentrálunk, hogy az oldal mindazon hiányzó, vagy extra funkcióval fel legyen vértezve, amelyet Önök igényeltek, vagy úgy véljük, hogy segítséget nyújthat az álláskeresésben.


Kommunikáció

A tesztidőszak megmutatta, milyen fontos hogy Önök nyomon követhessék az oldal fejlődését változását. Hamarosan útjára indítjuk a topjob.hu blogját, amely pontosan azt a célt szolgálja, hogy ezen túl minden felhasználónk a legegyszerűbb módon kaphat betekintést az oldal működésébe és az üzemeltetők munkájába, azokkal könnyedén kapcsolatba léphet. Ily módon, együttesen dolgozhatunk azért, hogy a topjob.hu Magyarország legkedveltebb állásportálja legyen.


Statisztika

Az alábbiakban szeretnénk megosztani az elmúlt hetek alatt gyűjtött visszajelzések, a portálról alkotott vélemények statisztikáját:

 

elrendezés

 

Használhatóság - grafikon

 

Hirdetés feltöltés grafikon

keresés grafikon

kereső asszisztens grafikon

önéletrajz grafikon

teljesítmény grafikon