Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

közterület-felügyelő


  • A hirdetés 846 napja lejárt

Pécel Város Rendészeti Szolgálata

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Pécel Város Rendészeti Szolgálata
--> Pécel Város Rendészeti Szolgálata

közterület-felügyelő

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Pest megye, 2119 Pécel, .

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

1. melléklet a 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelethez 30. Közterület-felügyelői feladatkör A II. besorolási osztályban: Közszolgálati középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A közterületek jogszerű használatának, a közterületen folytatott engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenység szabályszerűségének ellenőrzése. A közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása. Közreműködés a közterület, az épített és a természeti környezet védelmében, a társadalmi bűnmegelőzési feladatok megvalósításában, a közbiztonság és a közrend védelmében, az önkormányzati vagyon védelmében, a köztisztaságra vonatkozó jogszabályok végrehajtásának ellenőrzésében, valamint közreműködés állat-egészségügyi és ebrendészeti feladatok ellátásában. A mozgásában korlátozott személy parkolási igazolvány jogszerű használatának és birtoklásának az ellenőrzése. Közreműködés a polgármester katasztrófák elleni védekezésre való felkészülési, védekezési, helyreállítási szakmai feladataiban.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) A közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény, a közbiztonsági referensek képesítését és feladatait meghatározó 234/2011.(XI.10.) Korm. rendelet (a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény végrehajtási rendelete) , valamint a Pécel Város Rendészeti Szolgálatának Közszolgálati Szabályzata, rendelkezései az irányadók. rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Középiskola/gimnázium, Közterület-felügyelői képzettség, rendészeti vizsga,

§         közterület-felügyelő - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

§         B kategóriás jogosítvány,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         Közterület-felügyelői munkakörben vagy rendészeti területen szerzett legalább 1-3 év szakmai tapasztalat Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások) ismeret, Péceli helyismeret

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         -45/2012. (III. 20.) Korm. rendeletnek megfelelő fényképes szakmai önéletrajz - motivációs levél -végzettséget igazoló dokumentumok másolatai -3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány másolata vagy a megkérést igazoló postai ajánlott feladóvevény másolata - hozzájáruló nyilatkozat arról, hogy a pályázó személyes adatai a pályázati eljárással összefüggésben kezelhetőek, illetve azokat a pályázat elbírálásában részt vevők megismerhetik

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. január 25.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kalmárné Molnár katalin nyújt, a 06 28 743 469 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Pécel Város Rendészeti Szolgálata címére történő megküldésével (2119 Pécel, Baross utca 5/b. 1 ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KF/5/1/2016 , valamint a munkakör megnevezését: közterület-felügyelő. §         Postai úton, a pályázatnak a Pécel Város Rendészeti Szolgálata címére történő megküldésével (2119 Pécel, Baross utca 5. b ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KF/5/1/2016, valamint a munkakör megnevezését: közterület-felügyelő.

§         Elektronikus úton Dr. Vida János részére a kozteruletfelugyelet@pecel.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

§         Személyesen: Dr. Vida János, Pest megye, 2119 Pécel, Baross utca 5/b. 1 .

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. január 27.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         www.pecel.hu - 2016. január 12.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. január 12.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Pest
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2016.01.13.
Egyéb hasonló állások Önnek
Adatvédelmi módszertani fejlesztő (statisztikus)

Központi Statisztikai Hivatal

FELHÍVÁS álláshely betöltésére Főosztály: Mód...
Budapest, Budapest, Pest


Senior jogi menedzser

KKBK Nonprofit Zrt.

Városépítéssel, kiemelt beruházásokkal foglalko...
Budapest, Budapest, Pest


Backoffice adminisztratív munkatárs

Tax-System Kft

Az ország egyik legnagyobb közműszolgáltatójáho...
Budapest, Budapest, Pest