Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

közterület-felügyelő


  • A hirdetés 1158 napja lejárt

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat

közterület-felügyelő

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5462 Cibakháza, Szabadság tér 5.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet 1.sz. számú mellékletének 30. pontjában meghatározott.

Ellátandó feladatok:

A közterületek jogszerű használatának, a közterületen folytatott engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenység szabályszerűségének ellenőrzése. A közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása. Közreműködés a közterület, az épített és természeti környezet védelmében. Közreműködés a társadalmi bűnmegelőzési feladatok megvalósításában, a közbiztonság és a közrend védelmében. Közreműködés az önkormányzati vagyon védelmében. Közreműködés a köztisztaságra vonatkozó jogszabályok végrehajtásának ellenőrzésében. Közreműködés állat-egészségügyi és ebrendészeti feladatok ellátásában. A mozgásban korlátozott személy parkolási igazolvány jogszerű használatának és birtoklásának ellenőrzése.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Közterület-felügyelői tevékenység.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Középiskola/gimnázium, 29/2012.(III. 7.)kormányrendelet 1.sz. számú mellékletének 30. pontjában meghatározott közterület-felügyelői feladatkör szerint meghatározott képesítés.,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         Hasonló munkakörben, közigazgatásban szerzett - legalább 1-3 év szakmai tapasztalat. Kiváló kapcsolatteremtő, kommunikációs készség, számítógép felhasználó szintű ismerete, helyismeret, B kategóriás jogosítvány.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         Az álláshely betöltéséhez szükséges iskolai végzettséget, képzettséget igazoló okmányok másolata. Büntetlen előéletet igazoló, 90 napnál nemrégebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány.Részletes szakmai önéletrajz.Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul, pályázata elbírálását nyílt/zárt ülésen történő tárgyalásához hozzájárul.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2015. július 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Hegyes Zoltán polgármester nyújt, a 06/56/477-001 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat címére történő megküldésével (5462 Cibakháza, Szabadság tér 5. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 2075/2015 , valamint a munkakör megnevezését: közterület-felügyelő. §         Postai úton, a pályázatnak a Cibakháza Nagyközségi Önkormányzat címére történő megküldésével (5462 Cibakháza, Szabadság tér 5. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 2075/2015, valamint a munkakör megnevezését: közterület-felügyelő.

§         Személyesen: Hegyes Zoltán, Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5462 Cibakháza, Szabadság tér 5. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázókat Cibakháza Nagyközség Önkormányzatának bizottsága hallgatja meg és Cibakháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete dönt. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a megfelelő pályázó hiányában a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. július 1.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         Az önkormányzat székhelyén, a helyben szokásos módon.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.cibakhaza.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. május 7.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Jász-Nagykun-Szolnok
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.05.08.
Iratkozzon fel állásértesítőre