Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

műszaki referens


  • A hirdetés 645 napja lejárt

Debreceni Tankerületi Központ

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Debreceni Tankerületi Központ

műszaki referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3.melléklet 92.pontja: Műszaki fenntartási, fejlesztési és belső ellátási feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Részt vesz a karbantartási,felújítási és beruházási programok előkészítésében, pályáztatásában és a megvalósítás bonyolításában, továbbá az elkészült munkavégzés átadás-átvételi eljárásban. Előkészíti, elvégezteti az esedékes kötelező, szabványossági felülvizsgálatokat (érintésvédelem, tűzvédelem, villanyvédelem). Figyelemmel kíséri a munka, baleset, -és tűzvédelmi bejárások jegyzőkönyveit. Feladatai közé tartozik árajánlatok előkészítése, bekérése, ártükör összeállítása, döntés előkészítése. Tervdokumentációk, a piaci árnak való megfelelés ellenőrzése, költséghatékony műszaki megoldások alkalmazása. Közmű egyeztetések, részvétel a beruházások hatósági engedélyeztetésében. Műszaki problémák helyszíni ellenőrzése, megoldási javaslat keresése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola, vagy egyetem-szakirányú felsőfokú végzettség, minimum 5 év szakmai tapasztalat (felelős műszaki vezetői- vagy műszaki ellenőri jogosultság),

        Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

        a Magyar Mérnöki Kamaránál műszaki ellenőrként regisztrált aktív nyilvántartás

        TERC költségvetés készítő program gyakorlott ismerete

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat

        B kategóriás jogosítvány

        építésügyi vizsga (ÉTDR, e-napló)

        gépész végzettség megléte

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        fényképes önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Korm.rend.1. mellékletében foglalt adattartalommal

        iskolai végzettséget igazoló dokumentumok másolata

        a pályázó arról szóló nyilatkozata, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul

        3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy annak igénylését igazoló tértivevény. Az erkölcsi bizonyítványnak tartalmaznia kell, hogy a pályázó büntetlen előéletű, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011.évi CXCIX. törvény 39.§ (1) bekezdés c) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll, valamint nem áll foglalkozástól vagy tevékenységtől eltiltás hatálya alatt.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. március 8.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Daróczi Tibor beszerzési és üzemeltetési osztályvezető nyújt, a 52/550-269 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Debreceni Tankerületi Központ címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/082/893/2017 , valamint a munkakör megnevezését: műszaki referens.         Postai úton, a pályázatnak a Debreceni Tankerületi Központ címére történő megküldésével (4026 Debrecen, Kálvin tér 11. 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/082/893/2017, valamint a munkakör megnevezését: műszaki referens.

        Elektronikus úton Pappné Gyulai Katalin tankerületi igazgató részére a katalin.gyulai@kk.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázat akkor érvényes, ha a tartalmi és formai feltételeknek megfelel. A dokumentumok hiánypótlására nincs lehetőség. A pályázati kiírásnak nem megfelelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti és azt nem vonja elbírálás alá. A beérkező érvényes pályázatok közül a kiírásnak leginkább megfelelő pályázók közül a kiválasztottak személyes meghallgatása után a Debreceni Tankerületi Központ Igazgatója dönt az alkalmazásról. Az alkalmazás 6 hónap próbaidő kikötésével történik.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. március 17.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázatban kérjük minden esetben feltüntetni az alábbi iktatószámot: KLIK/082/893/2017. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával kapcsolatban felmerült költség megtérítését.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. február 22.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Hajdú-Bihar
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.02.23.
Iratkozzon fel állásértesítőre