Partnereink

Az Online Jogsebészt többségében jogi végzettséggel rendelkező személyekből álló csoport hozta létre, abból a célból, hogy a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb formában tudjon segítséget nyújtani bármely, jogi, adóügyekkel kapcsolatos, illetve fordítási kérdésben.
onlinejogsebesz.hu

kapunyitási pánik konferencia és állásbörze

Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze


2013 május 7-8. Budapest, Gólyavár Rendezvényház. Egy rendhagyó, nagyszabású program, melynek célja, hogy a nyugati országokban már ismert „quarterlife crisis” fogalmat Magyarországon is meghonosítsa, és közismertté tegye a kapunyitási pánik problémakörét. Céljai közé tartozik továbbá, hogy megoldást nyújtson és kézzelfogható segítséggel szolgáljon a fiataloknak kapunyitási pánik jelenségének feloldására. A friss diplomásokat, fiatal álláskeresőket és pályaválasztás előtt állókat megcélzó program keretein belül segítséget nyújtunk a hatékony álláskereséshez, a tudatos életút-tervezéshez, családtervezéshez, a létbiztonság megteremtéséhez, és elsősorban ahhoz, hogy mindezeket ne rémisztő akadályként éljék meg.
A Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze ötletgazdája Kárász Róbert, a Tv2 műsorvezetője, a Fogadj Örökbe Egy Macit és az Ezer Lámpás Éjszakája jótékony célú programok megalkotója.
kapunyitasipanik.hu

aon.com/hungary - A világ legnagyobb humánerőforrás tanácsadó cége.

A világon több mint 62,000 szakmailag jól képzett, az ügyfelek érdekeit képviselő munkavállalója segítségével az Aon hatékony megoldásokat kínál a vállalati kockázatkezelés, biztosítási portfoliókezelés valamit a munkaerő gazdálkodás területén.
www.aon.com

BaBér- Bérügyviteli programrendszer

A BaBér bérügyviteli programrendszer fejlesztése 1998-ban kezdődött. A program fejlesztője a Soft Consulting Hungary Zrt., mely kifejezetten bérügyviteli programrendszer fejlesztéssel foglalkozik. A cég munkatársai korábbi évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva készítették ezt a rendszert. A fejlesztésben résztvevő, megfelelő létszámú szakmai gárda célja az volt, hogy olyan rendszert alkossanak, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos összes tevékenységet.
www.softc.hu

Kontakt Alapítvány

A Kontakt Alapítvány fő célkitűzése a gazdasági fejlődéshez kapcsolódó új életminőségek kialakításának támogatása.
www.palyanet.hu

Habostorta Kft - Szórakoztató sziget az interneten

A Habostorta egy szórakoztató sziget az interneten, ahová a közönség kikapcsolódni, társat találni, közösségi életet élni jár. Népszerűségének alappillérei a minőségi társkeresés lehetősége, az interaktív szolgáltatások, a szórakoztató tartalmak.
habostorta.hu

HR Portál- Minden a munka világából

A HR Portál a humánerőforrás-szakma portálja, melynek célja, hogy hasznos, mindig aktuális információval szolgáljon a szakma képviselőinek.
www.hrportal.hu

Mascus.hu

Mascus.hu - Haszongépjármű portál

Használt teherautók, kamionok, pótkocsik, mezőgazdasági gépek, építőipari gépek, erdészeti és kommunális gépek, valamint targoncák internetes piactere. Adatbázisunkban több, mint 20 000 hirdetés található. Magas színvonalú kiegészítő szolgáltatások kereskedők számára az értékesítés növelése érdekében.
www.mascus.hu

A JULIUS-K9®1997 óta működő európai vállalkozás a kutya- és sportruházati felszerelések területén. Világsikerének titka, hogy elérhetővé tette a kutyatartók számára a szolgálati kutyák munkájához szükséges minőséget, valamint az esztétikai élményt jelentő dizájnt. Divattá vált, cserélhető oldalfeliratos kutyahámjai a világ első "beszélő" állatfelszerelései lettek. A termékek vicces, meghökkentő szövegeikkel, vagy akár egy szolgálati kutya működési területét megnevezve közvetítenek üzenetet és teremtenek kapcsolatot ember és kutya között. Mára több millió kutya gondoskodik napi szinten arról, hogy a JULIUS-K9® és az IDC® felszereléseket viselve egyértelművé tegyék e csodálatos állatok társadalmunkban betöltött, kiemelkedő szerepét azok számára is, akik maguk nem tartanak ebet.

A sikereken felbuzdulva a Julius-K9 a közlekedésbiztonság területén is további fejlesztésekbe kezdett, melyet a Kínából meginduló másolattermékek áradata is sürgetett. A hámfeliratok  fényvisszaverőek lettek, a hámokra lámpák elhelyezésére alkalmas tartók kerültek. Az úgynevezett „All Time Light” szisztémának köszönhetően a hám egyben rendkívüli jólláthatósági mellény is, mely a szokásos fényvisszaverő hatás mellett (mellöv és körszegés), teljes sötétségben is világít (foszforeszkáló „Julius-K9” márkajelzés).

A cég bevételeinek tetemes részét nem csupán a termékek minőségi tesztelésére és egyedülálló fejlesztésekre fordítja, hanem állatvédelmi tevékenységet is folytat. Ennek koronájaként 2014-ben Ebárvaház néven eb-rehabilitációs és örökbeadó központ létrehozásában segédkezett, és aktívan részt vesz annak fenntartásában, működésében.
www.julius-k9.hu

 

Óbudai Egyetem Állásbörze

Az Óbudai Egyetem Állásbörze az egyetemek, főiskolák diákjait hozzásegíti ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről. Ugyanakkor a vállalatok is információt szerezhetnek a soron következő generáció felkészültségéről, munkahellyel szembeni elvárásairól,a gyakorlati tapasztalatok szerzését segítő kooperatív képzésről.

gyartastrend

Gyártástrend.hu -Olvasd a weben is!

A Gyártástrend technológiai magazin az ipar legfontosabb ágazataira tekintve ad átfogó, részletes információt, szakcikkeiben alapos elemzéseket a nemzetközi és hazai ipari-műszaki eredményekről. A webes megjelenés lehetőségeit kihasználva egyre sikeresebbek a lap internetes megjelenései is, – www.gyartastrend.hu, mcadonline.hu. Lapunk megvásárolható a nagyobb hírlapárusoknál is 490 forintért. Gondoltunk az elektronikus formát kedvelőkre is: ők kiadványunkat a www.digitalstand.hu oldalról tölthetik le, alkalmanként 405 forintért.
www.gyartastrend.hu

Androbit technológiai és informatikai magazin

Magyarország technológiai és informatikai magazinja - több ezer érdekes cikkel a világ minden tájáról - szoftverekről, okostelefonokról, tabletekről, szolgáltatásokról és a közösségi hálóról.
https://androbit.net

ARPIngatlan - Nincs eladhatatlan ingatlan és nem lehetetlen megtalálni a kedvére való lakást, vagy akár álmai otthonát! Ebben tudunk és akarunk segíteni.
www.arpingatlan.com

Jochapress
www.jochapress.hu