Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

pénzügyi ellenőrzési referens


  • A hirdetés 734 napja lejárt

Magyar Államkincstár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Magyar Államkincstár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága
--> Államháztartási Iroda, Költségvetési Ellenőrzési Osztály

pénzügyi ellenőrzési referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, 3525 Miskolc, Hősök tere 3.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 115/B. § (2) bekezdésében előírt a) felsőoktatásban gazdaságtudományok képzési területen, pénzügy és számvitel alapképzési szakon szerzett végzettség, vagy b) felsőoktatásban gazdaságtudományok képzési területen az a) ponttól eltérő alapképzési szakon szerzett végzettség és okleveles könyvvizsgálói vagy mérlegképes könyvelői vagy ezzel egyenértékű szakképesítés.

Ellátandó feladatok:

- részvétel a helyi önkormányzatok, nemzetiségi önkormányzatok, társulások, térségi fejlesztési tanácsok és az általuk irányított költségvetési szervek könyvvezetési kötelezettségének szabályszerűségére, az általuk készített időközi költségvetési jelentések, időközi mérlegjelentések és az éves költségvetési beszámolók szabályszerű teljesítésére és megalapozottságára irányuló kincstári ellenőrzésben; - részvétel a kapcsolódó ellenőrzési módszertanok frissítésében, továbbfejlesztésében, és a szervezeti és működési szabályzatban meghatározott egyéb feladatok ellátásában; - részvétel az ellenőrzések előkészítésében, végrehajtásában és folyamatos dokumentálásában.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Lásd részletesen az ellátandó feladatoknál.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) Magyar Államkincstár belső rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

        Felhasználói szintű számítógépes ismeret

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        költségvetési minősítésű okleveles könyvvizsgálói szakképesítés, az államháztartás területén alkalmazott könyvviteli informatikai program (pl. DOKK, Eper, SQL, CTEcoSTAT) ismerete,

        Államháztartási számvitel területen - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        B kategóriás jogosítvány

Elvárt kompetenciák:

        Pontos, precíz, önálló, felelősségteljes munkavégzés,

        Együttműködési készség,

        Kiváló vagy jó írásbeli és szóbeli kommunikációs készség,

        Rugalmas, nyitott személyiség,

        Problémamegoldó képesség, kezdeményező készség,

        Terhelhetőség,

        Megbízhatóság,

        Szervezőkészség, elemzőkészség,

        Minőségorientáció (szabálykövetés, alaposság, precizitás).,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerinti fényképes szakmai önéletrajz (a Magyar Államkincstár honlapján elérhető önéletrajz-sablon alapján)

        motivációs levél

        végzettséget, képesítést igazoló okmányok másolati példányai

        lehetőség szerint referencia megjelölés, ajánló levél

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. január 16.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága címére történő megküldésével (3525 Miskolc, Hősök tere 3. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: BOR-IG/11-25/2016. , valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi ellenőrzési referens.         Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága címére történő megküldésével (3525 Miskolc, Hősök tere 3. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: BOR-IG/11-25/2016., valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi ellenőrzési referens.

vagy

        Elektronikus úton az ahi.bor@allamkincstar.gov.hu oldalon keresztül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. január 31.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        Magyar Államkincstár honlapja

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A munkáltatói jogkört a Magyar Államkincstár Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság igazgatója gyakorolja. A kinevezés 6 hónapos próbaidő kikötésével határozatlan időre, teljes munkaidőben történő foglalkoztatásra szól. Eredményes felvétel esetén 3 hónapnál nem régebbi, a büntetlen előéletet, illetve a foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem állást igazoló hatósági bizonyítványt kérünk benyújtani. Az erkölcsi bizonyítványt a Magyar Államkincstár honlapján a http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes_ ismertetett „Útmutató hatósági erkölcsi bizonyítvány igényléséhez” menüben található Tájékoztatóban rögzítettek szerint kell megigényelni. Kérjük, hogy az e-mail üzenetekben a benyújtandó dokumentumokat mellékletként csatolják és ne hivatkozási címet adjanak meg. A pályázati anyagban valamennyi jogviszonyt tételesen szíveskedjenek feltüntetni. Tájékoztatjuk, hogy a beküldött pályázati anyagokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 4. § (1) bekezdése szerint kezeljük. Amennyiben írásban nem kéri pályázati anyagának visszaküldését, az önéletrajzát és mellékleteit, azok beérkezésétől számított 1 évig álláspályázati adatbázisunkban tároljuk. A pályázati felhívás közzétételre kerül a Magyar Államkincstár honlapján is. Amennyiben a pályázati felhívások szövegében eltérés található, a Magyar Államkincstár honlapján közzétett pályázati kiírás szövegét kell irányadónak tekinteni.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes_ honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. december 28.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Borsod-Abaúj-Zemplén
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2016.12.30.
Iratkozzon fel állásértesítőre