Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

pénzügyi-és munkaügyi ügyintéző


  • A hirdetés 1038 napja lejárt

Surdi Közös Önkormányzati Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Surdi Közös Önkormányzati Hivatal

pénzügyi-és munkaügyi ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Zala megye, 8856 Surd, Kossuth Lajos utca 2.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

1. számú melléklet: 19. pénzügyi és számviteli feladatkör I-II. besorolási osztály. 1. számú melléklet: 23. humánpolitikai feladatkör I. besorolási osztály

Ellátandó feladatok:

Ellátja a pénzügyi teljesítésekről történő adatszolgáltatás elkészítését, a különböző könyvvezetési és beszámolási rendszersegítő programok segítségével (CT-EcoSTAT rendszer, KGR-K11). Elkészíti a Képviselő-testület és a bizottság üléseire a pénzügyi tárgyú előterjesztéseket. Elkészíti az önkormányzat és intézményei elemi költségvetését, az önkormányzat költségvetési rendelet-tervezetét, rendelet módosításait és zárszámadási rendelet-tervezetét. Elkészíti az EBR42 rendszerben történő adatszolgáltatásokat, pályázatokat. Figyelemmel kíséri és elkészíti az ÖNEGM rendszerben történő pályázati adatlapokat. Ellátja az államháztartáson kívül és belül nyújtott támogatásokkal kapcsolatos feladatokat (támogatási szerződések nyilvántartása, elszámolások ellenőrzése). Ellátja az önkormányzatok vagyonának, a vagyon változásainak nyilvántartási és vagyonleltározási feladatait. A közalkalmazottak, köztisztviselők, MT jogviszonyával kapcsolatos adminisztrációs és munkaügyi feladatok végzése, munkaügyi nyilvántartások vezetése, statisztikák készítése, jelenléti ívek, szabadságok feldolgozása. A törvényben előírt adatszolgáltatások, jelentések, kinevezési okmányok elkészítése a Surdi Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területén.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Az ellátandó feladatoknál felsorolva.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Középiskola/gimnázium,

§         Pénzügyi, és munkaügyi ügyintézés területén szerzett tapasztalat - Legalább 3-5 év szakmai tapasztalat,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         ECDL

§         önálló munkvégzés

§         megbízhatóság

§         precizitás

§         közigazgatási szakvizsga

§         főiskolai végzettség

§         mérlegképes könyvelő szakképesítés államháztartási szakon

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. számú mellékletben meghatározott önéletrajz, képesítést tanusító okiratok fénymásolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonytívány, vagy az igényléséről szóló átvételi igazolás, nyilatkozat arról, hogy az elbírálásban résztvevők megismerhetik a pályázók anyagát

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2016. május 2. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. január 11.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Surdi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (8856 Surd, Kossuth Lajos utca 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: S/1179/2015. , valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi-és munkaügyi ügyintéző. §         Postai úton, a pályázatnak a Surdi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (8856 Surd, Kossuth Lajos utca 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: S/1179/2015., valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi-és munkaügyi ügyintéző.

§         Elektronikus úton dr. Bicsák Eszter jegyző részére a jegyzo.surd@z-net.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatokat a Surdi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője bírálja el. A nyertes pályázó kinevezése a Surdi Közös Önkormányzati Hivatal gesztor polgármesterének egyetértésével történik. A munkáltatói jogkör gyakorlója 6 hónap próbaidőt köt ki.

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. január 20.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. december 1.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Zala
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.12.02.
Iratkozzon fel állásértesítőre