Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

pénzügyi- és számviteli ügyintéző


  • A hirdetés 554 napja lejárt

Bogyiszlói Közös Önkormányzati Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Bogyiszlói Közös Önkormányzati Hivatal

pénzügyi- és számviteli ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Tolna megye, 7132 Bogyiszló, Kossuth utca 28.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Pénzügyi és számviteli ügyintéző feladatkörrel kapcsolatos feladatok I. vagy II. besorolási osztályban

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Ellátja a házi pénztárosi feladatokat Bogyiszló Község Önkormányzata, a Bogyiszlói Közös Önkormányzati Hivatal, a Bogyiszlói Kistarisznya Óvoda és a Bogyiszlói Cigány Nemzetiségi Önkormányzat vonatkozásában. Pénztári forgalom kezelése: készpénzszükséglet esetén az önkormányzatok, az intézmény előzetes jelzése alapján feltölti a házipénztárt, Nyilvántartja és kezeli az elszámolásra felvett előlegeket; figyelemmel kíséri az elszámolási határidőt, késedelem esetén felhívja a kötelezettet, jelzi a jegyzőnek a késedelmet.. Készpénzes számlák (határozatok) – szabályzat szerinti – kifizetését a pénztári órák alatt ellátja; Beérkező és leigazolt átutalással kiegyenlítendő számlákat a pénzügyi ügyintéző átveszi (ezt aláírásával igazolja) és rögzíti a pénzügyi programba (utalványozásra előkészíti), rögzíti a számlák kifizetésének határidejét, majd továbbítja aláírásra az arra illetékesnek az utalás banki terminálon keresztül történik; Házipénztári ki- és befizetéseket szakfeladatokra könyveli, a könyvelést a számítógépes program segítségével rögzíti. Számlát bocsát ki és azokat követelésként a pénzügyi programban rögzíti, és elkészíti az áfa bevallást. Vezeti a kötelezettségek nyilvántartását.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) o A jogállásra, az illetmény megállapítására és juttatásokra a „Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló” 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő – testületének önkormányzati rendelete 25/2013. (XI. 15) illetve Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő – testületének önkormányzati rendelete 15/2013. (XI. 15) az önkormányzati hivatalban foglalkoztatott köztisztviselőket megillető juttatásokról és támogatásokról, illetve a Bogyiszlói Önkormányzati Hivatal Közszolgálati szabályzat rendelkezései az irányadók továbbá az illetmény a felek megállapodását is képezheti. rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Középfokú képesítés, o Felsőoktatásban szerzett végzettség és emellett okleveles könyvvizsgálói vagy államháztartási mérlegképes könyvelői szakképesítés vagy o gazdasági vezetői, belső ellenőri, érvényesítői, pénzügyi ellenjegyzői - 2012. január 1. előtt az Áht. szerinti ellenjegyzői -, vagy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: Szt.) 150. § (1) és (2) bekezdése szerinti feladatok ellátásában költségvetési szervnél szerzett legalább öt éves igazolt szakmai gyakorlat, valamint mérlegképes könyvelői szakképesítés vagy a felsőoktatásban szerzett gazdasági szakképzettség.,

        Gyakorlott szintű MS Office (irodai alkalmazások),

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, felsőfokú szakképesítés és 2 éves közigazgatási gyakorlat o Közigazgatásban szerzett legalább 2 éves hasonló munkakörben végzett szakmai tapasztalat o EPER számviteli program ismerete o ha a pályázó rendelkezik a Nemzetgazdasági Minisztérium könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló igazolvánnyal,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        A 45/2012. (III. 20.) Kormányrendelet 1. sz. melléklete szerint részletes szakmai önéletrajz, figyelemmel a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX törvény 5. sz. mellékletére. o A képesítést igazoló okirat másolata o 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy a megkérésének igazolása, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte. o Nyilatkozat arról, hogy a pályázati eljárás során

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. június 12. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. június 7.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Tóth Adrienn nyújt, a 74/540-157 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Bogyiszlói Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (7132 Bogyiszló, Kossuth utca 28. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 03-1347/2017 , valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi- és számviteli ügyintéző.         Postai úton, a pályázatnak a Bogyiszlói Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (7132 Bogyiszló, Kossuth Lajos utca 28. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 03-1347/2017, valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi- és számviteli ügyintéző.

        Személyesen: Tóth Adrienn, Tolna megye, 7132 Bogyiszló, Kossuth utca 28. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Az állás betöltéséről a benyújtott pályázatok tartalma alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt a kiválasztott pályázók személyes meghallgatását követően. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelenné nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. június 9.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        www.bogyiszlo.hu

        www.facankert.hu

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. május 21.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Tolna
Tolna
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.05.22.
Iratkozzon fel állásértesítőre