Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

pénzügyi igazgatási vagy gazdálkodási ügyintéző


  • A hirdetés 1224 napja lejárt

Ivánci Közös Önkormányzati Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Ivánci Közös Önkormányzati Hivatal

pénzügyi igazgatási vagy gazdálkodási ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Vas megye, 9931 Ivánc, Kossuth L. utca 119.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Pénzügyi igazgatási feladat I. melléklet I/16. pontnál megnevezett feladatkör. Gazdálkodási feladat I. melléklet II/2. pontjánál rögzített feladatkör.

Ellátandó feladatok:

Két önkormányzat és az Ivánci Közös Önkormányzati Hivatal könyvelési feladatainak elvégzése; költségvetési terv, beszámoló és pénzügyi tárgyú előterjesztések, pénzforgalmi valamint statisztikai jelentések határidőben történő elkészítése; elektronikus pénzügyi utalások teljesítése; házipénztár kezelése, Államkincstárral és egyéb hivatalos társszervekkel történő írásbeli kapcsolattartás, pályázatok pénzügyi elszámolása, pénzügyi tárgyú döntések előkészítése, szükség szerint részvétel képviselő-testületi üléseken.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

kettős könyvelés; költségvetési terv, beszámoló és pénzügyi tárgyú előterjesztések elkészítése; elektronikus pénzügyi utalások elvégzése; jelentések határidőben történő teljesítése; informatikai rendszerek (különösen EPER könyvelő program) használata.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Középfokú képesítés, középiskolai végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés; középiskolai végzettség és az OKJ szerint: gazdasági elemző- és szakstatisztikai ügyintéző, banki ügyintéző, számítógép-kezelői és számítástechnikai szoftverüzemeltetői szakképesítés. Gazdálkodási ügyintézőnél középiskolai végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy középiskolai végzettség és az OKJ szerint pénzügyi-számviteli szakképesítés, gazdasági elemző és szakstatisztikus ügyintéző, banki ügyintéző szakképesítés.,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         mérlegképes könyvelő,

§         B kategóriás jogosítvány.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         A 45/2012. (III.20.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerinti önéletrajz, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló dokumentumok másolata, ha a pályázó rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, az érvényes jogosítvány másolata. Adatkezelési nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázati anyagának tartalmát és személyes adatait a pályázat elbírálásában résztvevők megismerhetik.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. február 9.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Hollósiné Botka Ildikó jegyző nyújt, a 06-30 628-2583 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Ivánci Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (9931 Ivánc, Kossuth L. utca 119. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: I/81/2015. , valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi igazgatási vagy gazdálkodási ügyintéző. §         Postai úton, a pályázatnak a Ivánci Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (9931 Ivánc, Kossuth L. utca 119. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: I/81/2015., valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi igazgatási vagy gazdálkodási ügyintéző.

§         Személyesen: Hollósiné Botka Ildikó jegyző, Vas megye, 9931 Ivánc, Kossuth L. utca 119. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázat akkor érvényes, ha a kötelezően benyújtandó mellékletekkel együttesen beérkezik az Ivánci Közös Önkormányzati Hivatalhoz legkésőbb 2015. február 9. 16.00 óráig. Hiánypótlásra lehetőség nincs. A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. február 17.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         www.ivanc.hu - 2015. január 23.

§         www.hegyhatszentmarton.hu - 2015. január 23.

§         Ivánci Közös Önkormányzati Hivatal székhelyén levő hirdetőtábla - 2015. január 23.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A munkáltató 3 hónap próbaidőt köt ki. A munkakör betöltője alapvizsga letételére kötelezett.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. január 23.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Vas
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.01.24.