Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

Pénzügyi referens


  • A hirdetés 1047 napja lejárt

Békés Megyei Önkormányzat

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Békés Megyei Önkormányzati Hivatal
--> Titkársági és Jogi Osztály

Pénzügyi referens

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5600 Békéscsaba, Árpád sor 18.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Pénzügyi és számviteli feladatok

Ellátandó feladatok:

Költségvetési tervezési, féléves, éves beszámolási feladatok. Költségvetési koncepcióval kapcsolatos feladatok. A rendszeres és a nem rendszeres illetményekkel összefüggő feladatok. Könyvelési feladatok. Nemzetiségi önkormányzatokkal összefüggő feladatok. Gazdálkodási szabályzatokkal kapcsolatos feladatok. Feladata a 100%-ban önkormányzati tulajdonú Kft-k teljes pénzügyi számviteli feladatainak végrehajtása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Békés Megyei Önkormányzat és a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal pénzügyi, gazdálkodási, könyvelési és költségvetéssel kapcsolatos feladatainak ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Békés Megyei Önkormányzati Hivatal Közszolgálati Szabályzata és Ügyrendje rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Főiskola, Felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati, műszaki menedzser, gazdasági agrármérnöki, jogi, szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, informatikai, műszaki, logisztikai felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés.,

§         pénzügy, számvitel területén szerzett - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

§         B kategóriás jogosítvány,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         Végzettséget igazoló okirat(ok) másolata

§         Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata

§         Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak és a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul

§         A közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási szerveknél foglalkoztatott munkavállalók személyi irataira és a munkaügyi nyilvántartásra, a közszolgálati alapnyilvántartásra és közszolgálati statisztikai adatgyűjtésre, valamint a tartalékállományra vonatkozó egyes szabályokról szóló 45/2012. (III. 20.) Kormányrendelet 8. §-a alapján az 1. mellékelt szerinti magyar nyelvű önéletrajz

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 5.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5600 Békéscsaba, Árpád sor 18. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TJO/124-42/2015 , valamint a munkakör megnevezését: Pénzügyi referens. §         Postai úton, a pályázatnak a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5601 Békéscsaba, Árpád sor 18. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TJO/124-42/2015, valamint a munkakör megnevezését: Pénzügyi referens.

§         Elektronikus úton Dr. Moka Eszter részére a dr.moka.eszter@bekesmegye.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Személyes meghallgatás céljából azon pályázók kerülnek behívásra, akik a pályázati anyagot időben és hiánytalanul benyújtják, valamint mehallgatásukat a kiíró szükségesnek ítéli. A pályázat kiírója fentnartja a jogot, hogy az eljárást eredménytelennek nyilvánítja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. június 5.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         www.bekesmegye.hu

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. május 25.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Békés
Békés
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.05.26.