Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

pénzügyi ügyintéző


  • A hirdetés 651 napja lejárt

Rákóczifalvai Közös Önkormányzati Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Rákóczifalvai Közös Önkormányzati Hivatal

pénzügyi ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5085 Rákóczifalva, Szabadság tér 2.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

1. számú mellékletének 19. pontjában meghatározott pénzügyi és számviteli feladatkörök.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Az államháztartás rendje szerinti költségvetési számviteli, pénzügyi, gazdálkodási és könyvelési feladatok végrehajtása, gazdasági események kontírozása, kötelezettségvállalás, pénzügyi ellenjegyzés. A Magyar Államkincstár részére adatszolgáltatások elkészítése. Költségvetési rendelet, képviselő-testületi ülések pénzügyi döntéseinek végrehajtása. Költségvetési előirányzatok nyilvántartása. Az önkormányzat, intézményei és a közös hivatal mérlegének elkészítése, mérleg sorainak alátámasztása. Pályázatokhoz kapcsolódó pénzügyi feladatok ellátása. havi jelentések és éves beszámolók elkészítése, feldolgozása a KGR-rendszerben. Áfa bevallások elkészítése és feladása a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé. Befektetett eszközökhöz kapcsolódó elszámolások könyvelése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Középfokú képesítés, A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet 1. számú mellékletének 19. pontjában meghatározott képesítési feltétel megléte. Az I. besorolási osztályban: Felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati, műszaki menedzser, gazdasági agrármérnöki, jogi, szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, informatikai, műszaki, logisztikai felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés. A II. besorolási osztályban: Gazdasági középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, banki ügyintézői, informatikai, műszaki, logisztikai, menedzserasszisztens szakképesítés,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

        Regisztrált mérlegképes könyvelői szakképesítés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Felsőfokú képesítés, felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati, műszaki menedzser, gazdasági agrármérnöki, jogi, szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, informatikai, műszaki, logisztikai felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés,

        Költségvetési szervnél szerzett szakmai tapasztalat,

        Közigazgatási alapvizsga és/vagy szakvizsga,

        Polisz – Önkormányzati Komplex Gazdálkodási rendszer ismerete.

Elvárt kompetenciák:

        Kiváló szintű pontos, precíz munkavégzés,

        Kiváló szintű lojalitás,

        együttműködő képesség,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        A 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. számú melléklet szerinti részletes, fényképpel ellátott szakmai önéletrajz,

        Végzettséget igazoló okiratok egyszerű másolata,

        A közszolgálati tisztviselő jogviszony várható létesítésekor érvényes, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, melyet a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 42. §-a vonatkozásában kell megigényelni azzal a megjegyzéssel, hogy „ munkakörömben kizárólag nagykorú személyekkel kerülök munkakapcsolatba”,

        Nyilatkozat a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról,

        Nyilatkozat, hogy nem áll fenn a Kttv. 84-87. §-ában meghatározott összeférhetetlenségi ok,

        Nyilatkozat arról, hogy hozzájárul a pályázati eljárás során személyes adatainak kezeléséhez, valamint az elbírálásban résztvevő személyek a pályázat teljes tartalmát megismerhetik.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 10.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Domány Katalin kirendeltség-vezető nyújt, a +36/20/412-8956 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Rákóczifalvai Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5085 Rákóczifalva, Szabadság tér 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 696/2017. , valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi ügyintéző.         Postai úton, a pályázatnak a Rákóczifalvai Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5085 Rákóczifalva, Szabadság tér 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 696/2017., valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi ügyintéző.

        Személyesen: Domány Katalin kirendeltség-vezetőhöz, Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5085 Rákóczifalva, Szabadság tér 2. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A kiírásnak megfelelő pályázatok alapján a pályázókat a pályázat kiírója által felállított bizottság hallgatja meg és a nyertes pályázó kinevezéséről a pályázat kiírója Rákóczifalva Város Önkormányzatának és Tiszavárkony Község Polgármestereinek egyetértésével dönt, fenntartva magának a jogot arra, hogy a pályázati eljárást eredménytelenné nyilvánítsa. A kiírásnak (tartalmi és formai szempontból) nem megfelelő pályázatok további értékelésre nem kerülnek, azt a pályázó részére visszaküldjük.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. április 18.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        www.rakozcifalva.hu - 2017. március 17.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A kinevezés hat hónapos próbaidő kikötésével történik. A munkáltató fenntartja a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. március 17.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Jász-Nagykun-Szolnok
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.03.18.
Iratkozzon fel állásértesítőre