Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

Statisztikus


  • A hirdetés 614 napja lejárt

Központi Statisztikai Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Központi Statisztikai Hivatal
--> Lakossági szolgáltatások adatgyűjtési főosztály, Népmozgalmi statisztikai adatgyűjtő osztálya

Statisztikus

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozott idejű 2019. március 31. –ig tartó kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Veszprém megye, 8200 Veszprém, Radnóti tér 2.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. sz. melléklet: 114. Statisztikai koordinátori feladatkör, 115. Statisztikai szakügyintéző, adatgyűjtő, adatátvevő, adatfelvételező feladatkör

Ellátandó feladatok:

A feladatkörébe sorolt népmozgalom statisztikai kérdőívek és kapcsolódó dokumentumaik érkeztetése, adatfeldolgozása, minőségkontrollja. Az adatszolgáltatók által közölt adatok összefüggés vizsgálata. Az adatok időszerűségének biztosítása érdekében rendszeres kapcsolattartás az adatszolgáltatói körrel. Részvétel a KSH telefonos ügyfélkapcsolati rendszerének működtetésében. A munkakörhöz tartozó beszámolók összeállítása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Népmozgalmi statisztikai feladatok.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola,

        Középfokú angol vagy német nyelvismeret szóban és írásban (középfokú komplex nyelvvizsga)

        Főiskolai és/vagy egyetemi szintű közgazdasági, társadalomtudományi vagy bölcsészettudományi felsőoktatásban szerzett szakképzettség,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Közigazgatásban szerzett gyakorlat

Elvárt kompetenciák:

        Motiváció, nyitottság, képesség a csapatmunkára,

        Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (Word, Excel, Outlook),

        Jó kapcsolatteremtő, kommunikációs és koordinációs képesség,

        Önálló munkavégzés, szakmai fejlődési igény,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        Motivációs levél

        Végzettséget, idegennyelv-tudást igazoló okiratok másolata

        Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, amely a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 39-42. § szerint igazolja, hogy nem áll közügyektől eltiltás hatálya alatt, nem áll foglalkoztatástól vagy tevékenységtől eltiltás hatálya alatt, nem áll büntetőeljárás hatálya alatt. (a hatósági erkölcsi bizonyítvány kiállítása iránti kérőlap c. formanyomtatvány 4. pontjánál a 4.2 és a 4.3 pontok megjelölése is szükséges!)

        Nyilatkozat arról, hogy a felvételi eljárásban résztvevők a pályázó anyagait megismerhetik

        Közszolgálati önéletrajz (45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete szerinti)

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 11.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt szakmai kérdésekben Domonkosné Papp Ágnes osztályvezető nyújt, a 06-88-620-213 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Központi Statisztikai Hivatal címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KSH 881 , valamint a munkakör megnevezését: Statisztikus.         Postai úton, a pályázatnak a Központi Statisztikai Hivatal címére történő megküldésével (1024 Budapest, Keleti Károly utca 5-7. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KSH 881, valamint a munkakör megnevezését: Statisztikus.

        Elektronikus úton a tárgyban feltüntetve a "KSH 881" azonosító számot, Hársfai Anita részére az allashely@ksh.hu oldalon keresztül.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Amennyiben a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek a jelentkező megfelelt, továbbá a pályázat a munkáltató figyelmét felkeltette, szóbeli meghallgatásra kerül sor. A pályázat eredményéről a pályázókat írásban tájékoztatjuk.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. április 17.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        KSH honlap - www.ksh.hu - 2017. március 28.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

Nap, mint nap több millió ember érdeklődik Magyarországon és a világon a KSH magas szakmai színvonalú adatai, elemzései iránt. A KSH a magyar hivatalos statisztikai szolgálat zászlóshajója, meghatározó szerepét a statisztika területén szerzett 150 éves tapasztalat, a kiválóan szervezett integrált informatikai rendszerek, a leghaladóbb adatgyűjtési és statisztika módszerek alkalmazása biztosítja. Tevékenysége átfogja a gazdaság és a társadalom minden szegmensét, a statisztikai adatok begyűjtésétől és minőségellenőrzésétől a tájékoztatási adatbázisok, adatsorok előállításán, közzétételén keresztül, az új fejlesztésű adatgyűjtő és feldolgozó informatikai rendszerekig. Az önálló szakmai felelősséggel rendelkező és új fejlesztési kihívásokat megvalósító, kiemelkedő nemzetközi aktivitású szervezet a statisztika egyik elismert európai intézménye is. A statisztikai munkafolyamat, az adat-előállítás kiválóságra törekvő, folyamatos és magas színvonalú minőségbiztosításra alapozódik. Működése során nemcsak a környezet megóvására törekszik, de adatfelhasználóinak is egyre több környezetbarát szolgáltatást kínál, munkatársai számára pedig a kormánytisztviselői státuszhoz kapcsolódóan számos juttatást és jóléti szolgáltatást biztosít, melyeknek köszönhetően 2015-ben elnyerte a „Családbarát munkahely” díjat. Szervezetünkről, könyvtárunkról, munkahelyünkről bővebben a www.ksh.hu honlapon tájékozódhat.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. március 28.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Veszprém
Veszprém
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2017.03.29.
Iratkozzon fel állásértesítőre