Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

szociális ügyintéző


  • A hirdetés 1176 napja lejárt

Karcagi Polgármesteri Hivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Karcagi Polgármesteri Hivatal

szociális ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5300 Karcag, Kossuth tér 1.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

szociális igazgatási feladatok

Ellátandó feladatok:

- szociális rászorultság esetén foglalkoztatást helyettesítő támogatást, rendszeres szociális segélyt állapít meg - jogszabály alapján normatív lakásfenntartási támogatást állapít meg - helyi rendelet alapján az arra rászorulók részére önkormányzati segélyt állapít meg pénzben vagy természetben - a természetben megállapított önkormányzati segélyekről kiállítja az utalványokat (tüzelő-, gyógyszer-, és élelmiszerutalvány) - előkészíti az utalványok beváltásáról szóló megállapodásokat, gondoskodik az utalványok beszerzéséről - figyelemmel kíséri az utalványok felhasználását, és az utalványok elszámolását - elrendeli a köztemetést, amennyiben nincs hozzátartozó, vagy senki nem vállalja a temetést - önkormányzati rendeletben meghatározott feltételek fennállása esetén méltányossági közgyógyellátást állapít meg - igazolást ad ki a védett fogyasztóvá nyilvánítás feltételeinek fennállásáról - polgármester hatáskörébe tartozó hatósági ügyeket másodfokú Képviselő-testületi döntésre előkészíti - hatóság kérelmére nyilvántartásából az ellátásokról adatot szolgáltat - társhatósági megkeresésre környezettanulmányt vesz fel - az ellátásokra való jogosultság fennállásának ellenőrzése céljából országos nyilvántartást vezet az aktív korúak ellátásáról, a lakásfenntartási támogatásról, a közgyógyellátásról és a Gyvt. szerinti rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

-szociálpolitikai tevékenység -támogatások megállapítása

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Karcagi Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         Főiskola, igazgatás szervező, szociálpedagógus, szociális munkás,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

§         magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         a pályázó részletes szakmai önéletrajza; 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány; végzettségét, képzettségét igazoló okiratok másolatát; a pályázó nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a pályázati anyagot a pályázati eljárásban résztvevők megismerhetik

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. március 31.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Szabóné Fábián Éva nyújt, a 06/59-500-612 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Karcagi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5300 Karcag, Kossuth tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 3141/2015. , valamint a munkakör megnevezését: szociális ügyintéző. §         Postai úton, a pályázatnak a Karcagi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (5300 Karcag, Kossuth tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 3141/2015., valamint a munkakör megnevezését: szociális ügyintéző.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. április 3.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2015. március 17.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Helyek Jász-Nagykun-Szolnok
Kategória Közigazgatás / Államigazgatás
Aktiválás időpontja 2015.03.18.