Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.topjob.hu

TÁMOP 1.1.2 ügyintéző /Szeghalom/


  • A hirdetés 3217 napja lejárt

Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ

                           

a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ
Szeghalmi Kirendeltség

TÁMOP 1.1.2 ügyintéző /Szeghalom/

munkakör

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozott idejű 2011.04.30. –ig tartó közszolgálati jogviszony

                           

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5520 Szeghalom, Bocskai u 8.

A köztisztviselők képesítési előírásairól szóló 9/1995. (II. 3) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. sz. melléklet 43. feladatkör

Ellátandó feladatok:

A programba vonható álláskeresőkkel a kapcsolatot felvenni, számukra a szükséges tájékoztatást megadni, az együttműködési megállapodást megkötni, nyilvántartási feladatokat elvégezni. Az álláskeresőknek nyújtott támogatásokra vonatkozó hatósági szerződéseket megkötni, azokat nyilvántartani. A munkaerőpiacról kiszorult inaktív személyeket, lehetséges programrésztvevőket megkeresni, tájékoztatni, programba bevonni. A célcsoport érdekében a civil szervezetekkel a kapcsolatot folyamatosan tartani. A bevont álláskeresők képzésbe vonása, a képzés során folyamatos nyomonkövetés, értékelés. A programhoz kapcsolódó kötelezettségvállalásokat nyilvántartani, folyamatos aktualizálni, pénzügyi teljesítéseket nyilvántartani (nyilvántartó program segítségével) A programból támogatásban részesülő munkáltatókkal a hatósági szerződéseket megkötni, azokat folyamatosan nyilvántartani A munkáltatói elszámolásokat ellenőrizni, a támogatási igények utalását kezdeményezni, a pénzügyi rendezést megelőző szakmai teljesítést igazolni, a szükséges bizonylatokat elkészíteni, majd a központ felé továbbítani. A programba vont álláskeresők részére a munkahelyeket folyamatosan feltárni. A programba vont személyeket folyamatosan nyomon követni, a célcsoportonkénti nyilvántartást vezetni. A havi előrehaladási jelentések összeállításához szükséges információszolgáltatást elvégezni. A programhoz kapcsolódó esélyegyenlőséggel, fenntarthatósággal kapcsolatos kirendeltségi feladatokat ellátni.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Társadalmi Megújulás Operatív Program 1.1.2 intézkedés keretében rendelkezésre álló támogatások felhasználásával kapcsolatos feladatok ellátása, részvétel a TÁMOP 1.1.2 program megvalósításában. A programba vonható álláskeresőkkel kapcsolatos ügyintézés, képzésbe vonás, ügyfelek munkába helyezése. Kapcsolattartás a kirendeltség illetékességi területéhez tartozó szervezetekkel, munkáltatókkal

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény , valamint a A Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.

                           

Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,

§         Cselekvőképesség,

§         Büntetlen előélet,

§         közgazdasági felsőoktatásban szerzet közgazdász szakképzettség,

§         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga,

§         Német nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga,

§         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

§         jó kommunikációs készség, jó együttműködési képesség

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         a pályázó személyes adatait is tartalmazó részletes szakmai önéletrajz,motivációs levél, végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata, egy db igazolvány fénykép

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. augusztus 25.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ címére történő megküldésével (5600 Békéscsaba, Árpád sor 2/6. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: MT-1/2009-5700, valamint a munkakör megnevezését: TÁMOP 1.1.2 ügyintéző /Szeghalom/. §         Postai úton, a pályázatnak a Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ címére történő megküldésével (5600 Békéscsaba, Árpád sor 2/6. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: MT-1/2009-5700, valamint a munkakör megnevezését: TÁMOP 1.1.2 ügyintéző /Szeghalom/.

§         Személyesen: Humánerőforrás Csoport, Békés megye, 5600 Békéscsaba, Árpád sor 2/6. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatok a benyújtási határidőt követő 30 napon belül kerülnek elbírálásra. Az álláshely a pályázati eljárás eredményes lezárását követően, a büntetlen előéletet tanúsító, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány becsatolását követően, azonnal betölthető. Előértékelés (háromtagú előkészítő bizottság) alapján kiválasztottak személyes meghallgatására is sor kerül. A pályázók a pályázat eredményéről az elbírálást követő 8 napon belül értesítést kapnak

A pályázat elbírálásának határideje: 2009. szeptember 24.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§         D-a RMK honlapja - 2009. augusztus 13.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A közszolgálati jogviszony teljes munkaidős, határozott időtartamra 2011.04.30-ig létesül, 6 hónap próbaidő kikötésével.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a http://darmk.afsz.hu honlapon szerezhet.

A hirdetésre közvetlenül a www.kozigallas.gov.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni.

Helyek Békés
Kategória Jog / Jogi tanácsadás
Aktiválás időpontja 2009.08.15.